Радить дієтолог: курячий бульйон - еліксир здоров'я. Відео

61
7 листопада 2014

Про це в ефірі "Сніданку з 1+1" розповіла лікар дієтолог Оксана Скиталінська.

Для приготування лікувально-курячого бульйону, необхідно взяти курку, моркву, селеру і холодну воду.

Варити його потрібно 1 годину, якщо курка магазинна, і 2 - якщо домашня.

Після приготування бульйону, його потрібно остудити і зняти верхній жир. Вживати його потрібно, або у вигляді напою, або у вигляді супчику із куркою.

Вживати такий бульйон не можна людям, які мають подагру, виразкову хворобу шлунка чи кишківника.

При виснаженні чи відсутності апетиту, чашка курячого бульуйону є справжнім еліксиром для одужання.

Будьте здорові!

powered by lun.ua