5 йога-поз для кращого сексу. Відео

— 1 вересня 2015, 12:04

Як повідомляє The Huffington Post, це станеться тому, що деякі асани (пози - авт.) зроблять вас більш обізнаною та "присутньою", покращать гнучкість та навчать стискати та втягувати м'язи тазового дна, які є важливим фактором у сексуальному житті.

Видання звернулося до майстра йоги у Нью-Йорку Лорен Імпарато. Вона назвала найкращі пози для покращення сексуального життя.

1. Вітання Сонцю

За словами Імпарато, ця поза ідеальна для того, аби вивільнити осяжну і неосяжну енергію. Вона зміцнює та розслабляє м'язи по всьому тілу та є найкращим способом створити медитацію у русі. Вона пропонує робити від одного до п'яти "вітань" на день, аби помітити природні зміни у тілі та усвідомити ким ви хочете бути та як почуватися.

2. Мула Бандха

Сядьте чи стійте у розслабленій позиції. Якщо сидячи - схрестіть ноги та "відпустіть" спину у положення літери С. Закрийте очі та спокійно дихайте. Стискайте м'язи тазового дна. Скорочуйте їх повільно та повільно відпускайте. Повторіть 15 разів.

На санскриті Мула - це корінь, а бандха - замОк. Тому ця поза відома також як кореневий замОк. Тренування можуть зайняти деякий час, але чим більше ви розслаблені та зфокусовані, тим краще.

"Мула Бандха - це вправа Кегеля в оригіналі", - пояснює Імперато.

3. Діаматова позиція

Встати на коліна і відставити носки ніг назад. Ноги зведені разом. Опуститися на п'яти. Руки вільно покласти на коліна. Спина, шия і голова знаходяться на одній прямій лінії. Це зручна поза для відпочинку і виконання дихальних вправ.

Фото Yogaexpert.ru

Поза заспокоює та "відпускає" крижові м'язи, особливо ті, що пов'язані з тазом.

4. Стійка на плечах

Ця поза допомагає поліпшити кровообіг та гормональний баланс.

5. Халасана

Від "стійки на плечах" знову опустіть ноги за голову, торкаючись пальцями ніг землі. Обхопіть руками поперек. Закрийте очі і тримайте протягом 10-20 вдихів.

Ця поза допомагає також сбалансувати гормони - один із найважливіших чинників жіночого задоволення від сексу та оргазму.

Фото yogamir.ru
Реклама:

Головне сьогодні