Корисні перекуси, що мають бути у вашій шухлядці

— 29 вересня 2015, 16:17

Це, передусім, залежить від вашого характеру. Якщо ви маєте звичку "клювати" весь час, то так чи інакше, це не дуже гарно. Тим не менше, можна знизити ризики, заповнивши свій робочий простір корисними снеками.

До речі, якщо ви хочете позбутися "клювальної" звички, то помістить свою харчову схованку десь подалі. Аби вам довелося вставати, щоб дістатися неї.

Видання Time пропонує переглянути добірку корисних міні-перекусів і тих снеків, які краще не зберігати поряд із столом.

Індивідуально упаковані квадратики темного шоколаду

Беріть! Маленький квадратик може вдовольнити непереборне бажання солодкого із мінімальною кількістю калорій. Крім того, підвищиться настрій, а антиоксиданти захищатимуть серце.

Фото з Flickr by Fiona Wilkinson

Смажений нут

Беріть! Разом із смаженим нутом, ви отримаєте хрусткий і солоний перекус, а ще й велику кількість поживних речовин, як то харчові волокна та калій. Крім того, австралійське дослідження показало, що нут має здатність приборкувати бажання вживати оброблені снеки.

by jules

Кукурудзяні пластівці

Не варто! Ви можете з'їсти невелику порцію на сніданок, але якщо вони будуть під рукою, ви вже не зможете зупинитися.

musicfanatic29

Фруктово-горіхові набори

[L]Беріть! Сухофрукти і горіхи можна вживати невеличкими порціями, якраз відповідно до величини пакетику. Але варто шукати чисті бренди, без зайвих домішок.

Jessica Rossi

Крекери

Не варто! Вони, як правило, містять велику кількість вуглеводів. Значно більшу, ніж ви зможете спалити, сидячи біля комп'ютера. Крім того, важко зупинитися у їхньому поїданні. Те саме стосується чіпсів та іншого печива.

Банка горіхового масла

Не варто! Відкрита банка горіхового масла що стоїть поруч, виглядає дуже заманливо та так і просить занурити в неї ложку.

Фото sister.net.ua
Реклама:

Головне сьогодні