Обрати життя замість смертельного роману з їжею: чоловік, що важив з півтони, скинув уже 200 кіло. Фото

— 21 жовтня 2015, 16:24

Андре Неср важив 468 кілограмів, споживаючи 12 тисяч калорій на день. Завдяки дієті та спеціальній програмі вправ йому вже вдалося скинути 200.

Про це пише Seven's Sunday Night.

Колись миле хлоп'я-пампушок, у 3 роки Андре вже страждав на клінічне ожиріння, у 18 років важив 200 кілограмів, а згодом перетворився на найгладкішого чоловіка Австралії.

Як упевнений Неср, лікарня стала його останнім шансом на порятунок. Він потрапив туди в критичному стані, з пневмонією та інфікованими виразками, що утворилися між валиками жиру на його тілі. На той момент Андре уже кілька років фізично не мав змоги вийти з дому.

Свій Instagram чоловік так і назвав: andrenasr468mylastchance - "Андре Неср, 468, мій останній шанс".

У ньому чоловік показує, що їсть, ділиться фотографіями своїх малих та великих перемог, а ще – людей, заради котрих він прийняв рішення жити та боротися – дружини Наташі та синів.

Жінка щаслива, що Андре нарешті звернувся по допомогу. Вона згадує, як лютував чоловік, коли не отримував бажаних наїдків, та порівнює це з наркозалежністю.

Для того, щоби врятувати своє життя, пацієнтові довелося прийняти дуже тяжке рішення – він перестав бачитися зі своїми батьками.

"Якби я взяв телефон і подзвонив їм, знаю, що вони б усе одно приїхали з їжею, тож той факт, що їх немає в моєму житті, означає, що немає спокуси", - поділився він.

"У людей іноді бувають кумедні способи висловлювати любов", - додав Неср.

У розмові з журналістами мати чоловіка, Марі, підтвердила: як її син хотітиме їсти, вона знайде спосіб погодувати його, хай і через вікно.

Після понад 10 місяців у лікарні Неср нарешті знову зміг ходити. Проте попереду в нього довгий шлях, наразі мета Андре – 120 кілограмів.

Як зазначає видання, наразі близько 1000 людей у Австралії мають настільки велику вагу, що не можуть виходити з дому.

Нагадаємо, фотограф та художниця, котра скинула 72 кілограми, нещодавно створила серію світлин "Половина". У них вона відверто показала, як змінилося її тіло.

Реклама:

Головне сьогодні