В Києві пройде тиждень здорової спини ®

— 20 липня 2016, 08:00

19-26 липня в Києві пройде Тиждень здорової спини. Протягом тижня жителі міста зможуть пройти діагностику спини і консультацію вертебролога за єдиною ціною за допомогою Сервісу пошуку лікаря doc.ua

"90% дорослого населення України страждає від проблем з опорно-руховим апаратом. На жаль, ця статистика стосується не тільки працездатних громадян.

Так, у нас кожна четверта дитина у віці від 7 до 9 років має порушення постави. А до 15-17 років такі порушення спостерігаються вже у кожної другої дитини, - коментує Сергій Казанцев, директор Сервісу пошуку лікарів doc.ua.

Знаючи цю проблему, ми домовилися з 11 спеціалізованими клініками-партнерами і організували Тиждень здорового хребта в Києві. Всі жителі міста зможуть пройти консультації у визнаних вертебрологів за єдиною ціною - 100 грн. Стандартна вартість прийому в Києві зазвичай становить від 200 до 400 грн ".


Консультації та огляди будуть доступними для дорослих і дітей від 6 років. Записатися на прийом можна через сайт сервісу doc.ua або за телефоном 337 ​​07 07.

Довідка: сервісом пошук лікаря doc.ua є найуспішнішим медичним стартапом України, який об'єднує 650 приватних і державних клінік, понад 5000 лікарів в 12 містах України. Щомісяця пів мільйона людей користуються сервісом з метою пошуку свого лікаря за критеріями ціни, місця розташування, якості, а також 51 тис. Перевірених відгуків пацієнтів.

Реклама:

Головне сьогодні