Нові серії легендарного мультфільму: "Як козаки медицину випробовували"®

— 2 червня 2017, 20:20

У 2017 славетна трійця козаків з легендарного мультфільму "Як козаки…" зіштовхнеться з викликом, з яким до цього ніколи не мала справу, – з українською медициною.

У двох 30-секундних відео здоровань Грай, коротун Око і силач Тур будуть випробувати на собі все нове, що запроваджується в сучасній українській системі охорони здоров’я. Про це повідомляє прес-офіс проекту "Програма комунікації реформ в Україні".

За сюжетом козаки перебувають у самому розквіті сил. Упродовж життя вони жодного разу не скаржилися на здоров’я, а члени їхніх родин не потрапляли у медичні заклади. Але настає час і для цього. Трійця випробовуватиме на собі нововведення в медицині, зокрема, користуватиметься безкоштовними ліками, лікуватиме членів своїх родин та відвідуватме лікарні в різних регіонах України. У роликах козаків усюди оточуватимуть жінки – мами, дружини, сестри.

Як і раніше,здоровань Грай, коротун Око і силач Тур не будуть мовити. Думки та емоції вони висловлюватимуть діями, буде лише закадровий текст."Трійця козаків – це образи, взяті з реального життя. У цих персонажах кожен з нас впізнає себе - вони, як і кожен з нас, звертаються до медичних закладів.

Природна заощадливість, яка у козаків, тобто у всіх нас, в крові, примушує героїв шукати шляхів для економії, - розповідає автор сценаріїв мультфільмів Антон Базелінський. – Вже кілька десятків років ці персонажі знаходять виходи із будь-яких ситуацій. Тож, усім нам варто придивитися, що вони робитимуть, коли їхнім рідним, односельцям будуть потрібні ліки та медичне обслуговування високого рівня. Гадаю, нам всім варто повчитися кмітливості козаків".

Анімаційні ролики "Як козаки медицину випробовували" - частина комунікаційної кампанії, покликаної привернути увагу широкої громадськості до змін у медицині.

Автори розраховують, що образи, знайомі українському народу вже 50 років, додадуть емоційного забарвлення та довіри до поточних змін у соціальній сфері. Медіа-кампанія за участі персонажів легендарного мультфільму, окрім відео, включатиме створення радіо-роликів та дотепних коміксів для друкованих ЗМІ та Інтернет-медіа.

Реклама:

Головне сьогодні