Лікарка, що от-от мала народити, допомогла з раптовими пологами іншій жінці

— 31 липня 2017, 11:07

Аманда Хесс, лікарка, що от-от мала народжувати власну дитину, допомогла з'явитися на світ маляті Лін Холлідай Джонсон, коли дізналася, що її гінеколог відійшла у справах.

Аманда Хесс, лікарка, що от-от мала народжувати власну дитину, допомогла з'явитися на світ маляті Лін Холлідай Джонсон. Фото graytvinc.com

Аманда й Лін лежали у регіональному медичному центрі в Кентукі, йдеться на The Independent.

Лікарка Хесс почула, що пацієнтка Джонсон раптово почала народжувати від медсестер, які обговорювали, що гінеколог пацієнтки якраз була не у лікарні.

[L]"Я просто одягла халат на свій одяг, взула бахіли на черевики, що мала на собі, щоб не забруднитися, та спустилася у її кімнату", – розповіла Аманда Хесс.

Вона швидко прийняла пологи у Лін Джонсон, яка пізніше розповіла, що почувалася у надійних руках вагітної гінекологині.

"Мені дуже пощастило, що лікарка Хесс опинилася на сусідньому поверсі. Вона зробила все настільки добре, наскільки змогла", – додала Джонсон.

Не дивно, адже Аманда Хесс спеціалізується на акушерстві. Одразу після пацієнтки, вона народила свою другу дитину, дівчинку назвали Еллен Джойс.

Одразу після пацієнтки, Хесс народила свою другу дитину, дівчинку назвали Еллен Джойс. Фото wkyt.com

Обидві новонароджені почуваються добре.

"Я звикла до того, що лікарі працюють до останньої хвилини перед декретом, але цього разу в мене вийшло до останньої секунди", – жартує Аманда.

Аманда звикла до того, що лікарі працюють до останньої хвилини перед декретом. Фото nbcnews.com
Реклама:

Головне сьогодні