Магнієва олія: "казка з Заходу" чи реальне диво?®

— 18 травня 2018, 09:30

Хронічна втома, незрозумілі спалахи дратівливості, проблеми зі сном та зайвою вагою - в XXI ст. з цим зустрічається практично кожна людина. Вчені запевняють: в наших бідах винен магнієвий дефіцит - і якщо його не усунути, ситуація на краще не зміниться.

Чому магній такий важливий?

Важливість магнію для здоров'я доведена ще 200 років тому. На жаль, в нашому організмі він не виробляється, надходить тільки ззовні - з їжею або спеціальними препаратами. При цьому витрачається дуже активно, особливо при підвищених нервових та фізичних навантаженнях (вагітності, заняттях спортом, стресах, напруженому робочому графіку).

І що ми маємо в результаті?

  • Передчасне старіння

Магнієвий дефіцит - це тьмяна шкіра, слабе волосся, погані зуби, ламкі нігті, болі в суглобах, загальна "розбитість" та повна втрата тонусу. А ще - порушення обмінних процесів, що приводить до появи зайвих кілограмів та проблем з народженням здорових дітей.

  • Розлад нервової системи

Нестача мінералу - поширена причина депресій, нічних кошмарів, плаксивості, погіршення пам'яті, нездатності до навчання. Не поспішайте при стресах приймати тонни транквілізаторів. Не поспішайте сварити дитину за погану успішність. Можливо, причина криється в дефіциті магнію. Досить його відновити - і проблеми вирішаться, як за помахом чарівної палички!

  • Фізичний дискомфорт

Проблеми з серцем, судинами та травленням, головні болі, судоми, непритомність. Вам знайомі ці симптоми? Знайоме відчуття безсилля, що накриває під час чергового "забігу" по лікарях без всякого полегшення в результаті? Призначені ліки не справляються зі своїми завданнями по одній простій причині - організму не вистачає магнію для забезпечення нормальної життєдіяльності.

Революційне рішення від західних експертів здоров'я

Магній входить до складу дуже багатьох ліків, призначених підтримувати фізичний та психічний стан людини. Але магній в таблетках засвоюється занадто повільно та не в належному обсязі. Дефіцит не відновлюється - і проблема не зникає.

У західних країнах, де медицина та косметологія знаходяться на значно вищому рівні, давно перейшли на абсолютно новий спосіб збагачення організму магнієм - трансдермальний, через шкірні покриви.

Секрет успіху в самій будові шкіри. Її верхній шар швидко насичується корисними речовинами, накопичує їх, а потім віддає різним органам у міру необхідності. Просто та на подив ефективно.

Інноваційний метод викликав справжній фурор! Виявилося, що підтримувати молодість, здоров'я та красу можна і буз тонни пігулок.

У чому головні плюси трансдермального методу відновлення магнію?

  • Швидкий та надійний, з гарантованою 100% ефективністю. 1 чайна ложка Магнієвої олії, яку ви щодня втираєте в шкіру, здатна повністю вирішити всі проблеми. Не доведеться місяцями очікувати результатів - вони виявляться помітними після перших процедур.
  • Дуже просто - процес не вимагає особливих умов, специфічного обладнання або допомоги професіоналів. Розтирати тіло або приймати магнієві ванни можна у себе вдома, в зручний час.

  • Безпечно - цей революційний спосіб робить передозування неможливим, а ризик алергічних реакцій зводить до нуля.

  • Комфортний та приємний догляд з можливістю вибору косметичних продуктів оптимальної концентрації. В інноваційній лінійці Magnesium Goods - завжди в наявності засоби, адаптовані для різних цілей.

Природна магнієва олія - ідеальний подарунок для людей, які бажають продовжити молодість, зміцнити здоров'я та повернути радість життя!

Екобіз - єдиний сертифікований за міжнародними нормами GMP виробник магнієвих засобів для трансдермального застосування.

PROMOTED

Реклама:

Головне сьогодні