Більше руху — менше хвороб: підтримуйте себе у формі з Huawei Watch GT 2e

Більше руху — менше хвороб: підтримуйте себе у формі з Huawei Watch GT 2e

Бути фізично активними у повсякденному житті легше, ніж здається!

Вигулюючи собаку, ідучи на роботу, у магазин чи до пошти, ви легко проходите 10 000 кроків на день.

Однак для оптимальних результатів важливо відслідковувати свій фізичний та психічний стан.

Дізнайтеся, як смарт-годинник Huawei Watch GT 2e з новими поліпшеними функціями допоможе вам дбати про своє здоров’я та самопочуття.

10 000 кроків до схуднення

Чи ви колись замислювалися, чому деяким людям не вдається схуднути, навіть відвідуючи спортзал, в той час як інші можуть з’їсти велику порцію морозива та залишатися у формі без тренувань?

Джерелом проблеми може бути різний темп повсякденного життя, особливо якщо вас кидає у піт від самої думки про виснажливі годинні заняття спортом.

Проходження 10 000 кроків на день може стати справжнім викликом. Але знайти вихід можливо — намагайтеся вставати і рухатися при будь-якій слушній нагоді, наприклад, розмовляючи по телефону.

Ви навіть можете потанцювати, адже Huawei Watch GT 2e підтримує програвання музики за допомогою Bluetooth- навушників.

Намагайтеся якомога більше рухатися за будь-яких умов. Вигул собаки, приготування їжі, підйом сходами або гра з кішкою допоможуть спалювати до 2 000 калорій на день.

Нагадування про рух

Сидяче положення не є природним для нашого тіла. Особливо якщо ви не сидите за ергономічним столом.

Але навіть якщо у вас зручне робоче місце, робота вимагає концентрації — через це ми забуваємо час від часу відриватися від комп’ютера, щоб випрямити спину.

Найкраще робити перерву кожні 20 хвилин, навіть просто щоб подивитися у вікно.

Смарт-годинники серії Huawei Watch GT попереджають про тривале сидіння, завдяки чому ви не забуватимете вставати та рухатися щогодини.

Перевірте насичення крові киснем

Насичення крові киснем (SpO2) — це відсоток насиченого киснем гемоглобіну відносно загального вмісту гемоглобіну в крові.

Звучить складно, але концентрація кисню у крові є важливим фізіологічним показником роботи вашої дихальної системи.

Нині, у зв’язку з поширенням тяжких респіраторних захворювань, особливо важливо слідкувати за станом дихальної системи та зокрема рівнем SpO2 у домашніх умовах.

Моніторинг цього показника може допомогти поліпшити самопочуття. Люди часто думають, що поширені проблеми зі здоров’ям, такі як втома, сонливість, запаморочення або прискорене серцебиття, викликані нестачею сну.

Але справжньою причиною може бути гіпоксемія.

Добре висипайтеся

Фізична активність не додасть сил, якщо ви не подбаєте про здоровий сон.

Моніторинг сну — ще одна функція, важлива для користувачів, адже погана якість сну стала для багатьох справжньою проблемою.

Huawei TruSleep™ 2.0 відстежує частоту серцевих скорочень у реальному часі та якість дихання уві сні, аналізуючи великі дані для оцінки якості сну.

Функція включає ШІ-технологію Huawei для точного аналізу проблем зі сном та надання рекомендацій щодо його поліпшення, а також звіти, які допомагають користувачам покращити якість відпочинку.

Розслабтеся

Стрес, особливо тривалий, може стати одним із факторів, які викликають появу зайвої ваги та навіть ожиріння. На це варто звернути увагу, особливо якщо тренування не дають бажаного результату.

Завдяки розширеним функціям смарт-годинника Huawei Watch GT 2e піклуватися про своє здоров'я та загальний стан ще ніколи не було так просто.

Технологія Huawei TruRelax забезпечує цілодобовий моніторинг рівня стресу.

Ви також можете підбадьоритися, виконуючи дихальні вправи (зі спеціального мобільного додатку) для кращого настрою протягом дня.

Найкращі тренування — персоналізовані

Ви напевно замислювалися, чому особисті тренування такі дорогі. Відповідь проста! Індивідуальний підхід завжди коштує дорожче.

Але персоналізований підхід можуть забезпечити і пристрої, які аналізують безліч аспектів вашої діяльності протягом дня.

Який би вид спорту ви не обрали, смарт-годинник Huawei Watch GT 2e дозволяє відстежувати результати у 100 режимах тренувань за 6 категоріями.

Для кожної вправи смарт-годинник записує дані, включаючи тривалість тренувань, спалені калорії, пульс, результати занять, час на відновлення тощо.

За одну мить, лише натиснувши кнопку, ви можете отримати повну діаграму та запостити її в соціальних мережах.

Серед кастомізованих режимів тренувань — вправи, які можна виконувати вдома, зокрема ходьба, аеробіка, йога, заняття на еліптичному та велотренажері та багато інших.

Huawei Watch GT 2e забезпечує до 14 днів роботи без підзарядки у звичайному режимі та 30 годин із постійно активованим GPS.

Huawei Watch GT 2e Graphite black та Huawei Watch GT 2e Mint Green

Смарт-годинник підтримує динамічні циферблати, які можна налаштувати відповідно до власних уподобань, трекінг жіночого циклу та дистанційне управління камерою.

Huawei Watch GT 2e також дозволяє зберігати до 500 музичних треків і керувати ними просто з годинника.

Рівень захисту смарт-годинника від вологи становить 5 АТМ.

Завдяки зручним силіконовим ремінцям із перфорацією смарт-годинник ще зручніше носити на руці.

Годинник буде доступний у 3 кольорах — "Чорному" (Graphite Black), "Червоному" (Lava Red) та "Зеленому" (Mint Green).

До комплекту зі смарт-годинником входить один ремінець. Більше фірмових ремінців у всіх доступних кольорах (та білому) можна буде придбати окремо.

В Україні смарт-годинник Huawei Watch GT 2e буде представлений з 15 травня за рекомендованою ціною 4 999 грн.

До 31 травня в рамках спеціальної пропозиції покупці отримають у подарунок ваги Huawei Smart Scale.

Із ціновими пропозиціями на Huawei Watch GT 2e можна ознайомитися за посиланням.

Головне сьогодні