У МЦ "Інго" відкрився пункт безкоштовної вакцинації від COVID-19 ®

— 31 серпня 2021, 13:47
Фото: Медичний центр "Інго"/freepik.com

Медичний центр "Інго" приєднався до державної програми вакцинації населення України від COVID-19.

В обох його медичних центрах, що розташовані на вул. Великій Васильківській, 54Б, та вул. Ревуцького, 5А, почали працювати сертифіковані МОЗ пункти безкоштовної вакцинації, які обладнані у відповідності до усіх вимог Міністерства.

Так, пункт включає в себе комфортний кабінет для прийому і первинного огляду бажаючих вакцинуватися, маніпуляційний кабінет та приміщення інтенсивної терапії, оснащене сучасним обладнанням та препаратами для проведення реанімаційних заходів.

Зберігання та використання вакцини відбувається в суворому дотриманні вимог виробника.

Вакцинацію препаратами Pfizer та CoronaVac фахівці МЦ "Інго" проводять з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 19:00.

Пацієнти приймаються за попереднім записом, що здійснюється через кол-центр за телефонами: (044) 591 50 21 та (067) 350 16 02.

Інформація про щеплених пацієнтів інтегрується у єдину електронну систему МОЗ.

"Весь світ мріє якомога швидше перемогти цей вірус, і ми можемо зробити це тільки спільно, — вважає генеральний директор МЦ "Інго" Сергій Джевага. — Переконаний, що об'єднання зусиль держави і приватного бізнесу здатне багаторазово прискорити темпи боротьби з коронавірусом. Усвідомлюючи свою відповідальність перед кожним українцем, ми намагатимемося вносити свій посильний внесок у подолання COVID-19".

Головне сьогодні