Найвідоміша у світі герцогиня віддає свої скарби заради кохання

— 8 серпня 2011, 14:46

Вона зробить це для того, аби мати можливість одружитися із звичайним службовцем із департаменту соціального забезпечення, який молодший за герцогиню на 24 роки.

Герцогиня Альба. Фото з Вікіпедії
За даними Книги рекордів Гіннеса, Марія дель Росаріо Каетана Альфонса Вікторія Еугенія Франциска Фітц-Джеймс Стюарт-і-Сільва, має титулів більше ніж будь-яка інша особа у світі, пише The Guardian.

У неї 7 герцогських титулів, 22 графських в 24 титули Маркізи. Ну і, як жартують піддані, у неї, можливо, найдовше ім'я у світі.

Герцогиня має право в'їжджати на коні до Севільського кафедрального собору і не схиляти коліно перед Папою Римським, але вона не має права одружуватися із коханою людиною.

Для того, аби шлюб було визнано дійсним, графині потрібна згода її шістьох дітей, які, як любить підкреслювати сама жінка, все одно розлучені. Всі вони народилися від першого шлюбу королівської особи із сином герцога Сотомайора Педро Луї Мартінесом, який помер у 1972 році.

Аби вирішити це питання, герцогиня вирішила віддати своїм дітям спадщину уже сьогодні. Обранець відомої жінки, Альфонсо Діес, підписав документ, у якому зазначив, що не претендує на жодну монету статку Альби.

Пара хотіла одружитися ще у 2008 році, однак тоді родина герцогині виступила із жорсткою критикою. Навіть король Іспанії Хуан Карлос особисто зателефонував герцогині та відмовив її від цього кроку.

Статки герцогині, за різними даними, оцінюються у суму від 60 мільйонів до 3,5 мільярдів євро. Шестеро дітей герцогині та її вісім онуків отримують по палацу, а також по значному шматку землі. Керувати власністю Альби буде її старший син.

Герцогиня із майбутнім чоловіком. Фото celebrities.com
Реклама:

Головне сьогодні