Волонтери, що збирали кошти на допомогу євромайданцівцям, заявляють про тиск та просять захистити їх. Відео

— 27 березня 2014, 23:07

"З 21-го березня 2014-го року з боку групи людей, а саме Алли Петрівни Ландер та Миколи Дмитровича Криворота, які раніше були активно залучені до діяльності Партії регіонів у Києві, розпочалася спланована інформаційна атака, спрямована на дискредитацію громадянської ініціативи "Родина Майдан" та діяльності благодійного фонду, фонду громади Приірпіння. Здійснюється адміністративний та емоційний тиск на директора фонду Громади Приірпіння Анастасію Попсуй. Ми вважаємо це спробою незаконного розподілу коштів, а це 50 млн. гривень, зібраних на допомогу постраждалих Майдану та їхнім родинам", - заявляють члени організації.

Вони також просять Арсенія Яценюка взяти під особистий контроль та доручити відповідним органам провести розслідування з цього питання, забезпечити безпеку директора фонду Анастасії Попсуй та делегувати членів уряду до наглядової ради об'єднання для прозорого розподілу коштів.

"Родина Майдан" з'явилася 22-го лютого 2014-го року, з ціллю допомогти постраждалим на Євромайдані. Наразі було зібрано близько 50 млн. гривень на допомогу родинам на постраждалим. Вже 2-го квітня відбудеться рада, до якої увійдуть представники громадських організацій, журналісти, волонтери, де будуть розподілені зібрані кошти.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні