Цілеспрямованість, дисципліна, відданість фітнесу: бодібілдерка відзначила 80-річчя і не планує скидати обертів

— 25 червня 2016, 10:00

"Сьогодні мені 80 років, і я дякую Богові, що привів мене так далеко. Я так само цілеспрямована, так само віддана і так само дисциплінована, щоби бути в хорошій фізичній формі!", - запевнила іменинниця на своїй Facebook-сторінці.

"Я з нетерпінням чекаю на все, що є для мене в крамниці Господа, бо я лише розпочинаю", - додала Шеперд.

Про це пише The Daily Mail.

Звичайний ранок Ернестін починається о третій. За тиждень вона пробігає до 128 кілометрів та, звісно ж, багато займається у спортзалі. У жінки дуже простий раціон: яєчні білки, курятина та овочі. Також вона намагається пити достатньо води.

Маючи зріст 167 сантиметрів, Шеперд важить 59 кілограмів. Відсоток жиру в її тілі – 9-10.

Ернестін уже не бере участі в змаганнях, натомість працює тренеркою, допомагаючи багатьом літнім жінками потоваришувати з фітнесом та лишатися дужими. Сама вона почала тренуватися з вагою лише в 56 років, завдяки сестрі-бодібілдерці Мілдред.

Та померла від аневризми мозку в 1992-му. Втративши кохану сестру, Ернестін пережила тяжку депресією, але, за допомогою рідних, вибралася з неї та повернулася в спорт.

Один із тих, хто найбільше підтримує Ернестін – її чоловік Колін. Вони одружені вже 52 роки, і він готує для дружини корисну їжу.

Ернестін із чоловіком та сином

Нагадаємо, 70-річна пенсіонерка з райцентру під Києвом нещодавно стала зіркою глянцю.

А про те, що вік - то просто цифра, як ніхто, знає 96-річний бодібілдер зі Швейцарії Чарльз Югстер.

Реклама:

Головне сьогодні