Талановита молодь України: дизайнер Анастасія Іванова

— 17 лютого 2014, 01:46

Ми продовжуємо нашу серію публікацій про найталановитіших представників української молоді, які гідно представляють свою творчість на національній арені. Сьогодні розповідаємо вам про дизайнера Анастасію Іванову, яка народилась та віросла у невеликому місти Ізмаїл, а зараз проживає і працює в Києві.

Анастасія почала свій творчий шлях в юнацтві, беручи участь в численних конкурсах, як регіональних, так і національних - у 2007 році стала лауреатом національної премії "Талановита молодь України", а вже в 2010, отримуючи економічну освіту, Анастасія почала виконувати комерційні роботи. Зараз в її портфоліо є роботи для таких великих міжнародних компаній, як METRO Cash & Carry, Syngenta та багато інших. 23-річна дизайнер працює в декількох жанрах: графічний та веб дизайн, брендинг і моушн графіка.

- Анастасія, як Ви відкрили в собі талант дизайнера?

- Як і більшості дітей, мені подобалось малювати, але вже досить скоро мої роботи за якістю "переросли" дитячий рівень. Батьки не дуже підтримували моє захоплення живописом, вважаючи навчання і спорт більш важливими заняттями. Але незважаючи на це, я любов до мистецтва не втратила, а розвивалась далі.

- Якою своєю роботою Ви пишаєтеся найбільше?

ВІДЕО ДНЯ

- Для мене будь-яка робота, як дитина. Після довгого процесу планування народжуються перші начерки, потім ескізи, коли робота готова, для мене буває важко перейти до наступної, так як я дуже глибоко занурююсь в процес. Тому якоїсь особливої, улюбленої роботи немає.

- Які художники більше за інших вплинули на вашу творчість?

- Я мало чим відрізняюся від більшості людей і захоплююся творчістю Клімта, Ван Гога та Мане, але мені ближче за всіх Енді Уорхол. Уміння вибирати ідеально пасуючі один одному кольори, визначати дух епохи... Знаєте, не дивно, що деякі вважають його прибульцем, мені здається, він дійсно писав щось потойбічне (сміється).

- Як ви думаєте, куди прямує український дизайн?

- Мені здається, що останнім часом з'являються справжні зірки, які незабаром прославляться на весь світ. Мені, наприклад, дуже подобається Слава Балбек - дуже талановитий дизайнер інтер'єрів.

- Чи означає це, що ви також плануєте розвиватися в напрямку дизайну інтер'єрів?

- Ні, безумовно найперспективнішим напрямом для себе я бачу моушн графіку. Це одночасно і перспективно, і цікаво, і красиво, якщо, звичайно, підходити з розумом.

Ми бажаємо Анастасії подальшого розвитку і великих успіхів у творчості, які, безсумнівно, її чекають.

Реклама:

Головне сьогодні