Замов кращого весільного фотографа в каталозі "GIRKO"

— 12 грудня 2016, 18:19

Портал Гірко наочно представляє всіх, хто допоможе провести весілля вашої мрії і незабутній день одруження! Наочні каталоги порталу представляють понад 4,5 тис. професіоналів з 24 міст України.

Вибиріть найкращого у Києві фотографа, для весілля, на сайті http://girko.net/kyiv/foto/
Каталог "Girko" представляє професійних фотографів, готових навічно зафіксувати радість майбутнього світлого дня! Пам'ятайте, особливості оформлення або святкове меню незабаром будуть забуті. Але саме фотографії назавжди залишаться назавжди.

Виберіть кращого фотографа за прийнятною ціною

Нині відвідувачам "Гірко" у місті Києві пропонують свої послуги - 14 професійних фотографів. Крім контактної інформації та цінової вартості робіт, можливо ознайомитися з власним портфоліо кожного майстра

Професіоналізм і приклади робіт фотографів каталогу Гирко

Наповнені теплотою почуттів щирі фотознімки стануть найкращим початком спільного життя люблячих сердець.
Оцініть талант і творче натхнення, кожного фотографа. Професіонали пропонують ознайомитися з кращими роботами в анкетному залі, за підсумками виїзної фотосесії або тематичної зйомки.

Як формуються ціни і що входить у вартість фотографів?

Вартість послуг фотографа залежить від рівня його техніки, а також тривалості його роботи і кількості оброблюваних знімків. Окремо оплачується робота по формуванню "лав-сторі", а також виготовлення фотокниги.
"GIRKO.net" - професіонал, який повністю супроводжує весілля:- від підготовки та виїзний фотосесії, до останнього конкурсу в банкетному залі. За підсумками роботи молоді отримують електронний носій з відзнятим матеріалом і частиною знімків в художній обробці.
Реклама:

Головне сьогодні