Як обрати та де замовити гарний букет квітів?

— 13 квітня 2020, 10:07

Бажаєте привітати важливих серцю людей гарним букетом квітів, але потрібно залишатися вдома? Скоріш замовляйте послугу доставка квітів онлайн.

Національна служба доставки квітів і подарунків flowers.ua пропонує найширший асортимент найгарніших букетів, а наша кур'єрська служба, яка працює по всіх районах Києва та довозить композиції прямо до дверей, дозволить вам заощадити свій час і зробити дорогій людині прекрасний подарунок. У нашому каталозі можна знайти букет для будь-кого: для коханої дружини, мами, доньки, ділового партнера тощо. І, якщо ви все ще маєте сумніви, які саме сорти квітів доречніше дарувати дівчині, а які - матері або коліжанці, ми з радістю допоможемо зробити правильний вибір.

Найкрасивіші та найсвіжіші квіти тільки у нас

Ми ретельно відбираємо найсвіжіші та найкрасивіші квіти для кожного букету. Всі рослини закуповуються лише в день доставки та вже після того, як ви оформите замовлення. А до того моменту, як кур'єр заїде за квітковою композицією, вона буде зберігатися в професійному холодильному обладнанні, де дотримуються спеціальні температурні умови. Таким чином, ніяких зів'ялих бутонів, які простояли декілька днів в закритій вітрині, ваш адресат точно не побачить. Навпаки, квіти від Flowers.ua ще довго зможуть простояти у вазі та тішитимуть одержувача своєю красою та неймовірним ароматом.

Широкий асортимент композицій

На сторінках нашого каталогу є багато найменувань, які точно вам сподобаються: тисячі колекцій найрізноманітніших квіточок з декором на будь-який смак, букети з одного, двох, трьох сортів або незвичайні й строкаті квіткові поєднання. Крім того, серед асортименту Flowers.ua можна знайти квіти до будь-якої нагоди: квіти на весілля, на ювілей, та, звичайно, на день народження дитини.

Квіткові композиції в капелюшних коробках

Якщо ви хочете зробити дійсно вражаючий подарунок коханій дівчині, пропонуємо звернути увагу на трендові букети квітів в капелюшних коробках. Такі композиції виглядають дуже стильно та вишукано. До того ж, крім самих квітів, в коробку можна додатково покласти шоколадні цукерки, печиво, невелику м'яку іграшку і, загорнути все це у декоративний матеріал.

Індивідуальний підхід до кожного клієнта

Наші флористи працюють з різними сортами квітів, у тому числі екзотичними і сезонними, і завжди будуть раді допомогти вам в виборі рослин, а також, при бажанні, проконсультують з приводу квіткового етикету. Індивідуальний підхід до кожного клієнта - одне з наших пріоритетних завдань. Наша мета полягає в тому, щоб кожен клієнт повертався до нас знову и знову. До речі, для постійних покупців у нас передбачені системи знижок.

Стежте за нашими новинами

Всі букети, представлені на сайті, завжди доступні до замовлення. Наш асортимент регулярно поповнюється новинками, які ми також публікуємо в Instagram та Facebook. Стежте за нашими новинами, акціями та пропозиціями. З Flowers.ua ви можете бути поруч один з одним, не дивлячись ні на які обставини, відстані та кордони.

Реклама:

Головне сьогодні