Пошукова оптимізація як метод залучення клієнтів від діджитал-агентства Ланет CLICK

— 17 липня 2020, 18:00

Якщо у вас виникли проблеми з розкруткою сайту, у нього низька відвідуваність і вашими товарами (послугами) не цікавляться клієнти, саме час звернутися за допомогою до професіоналів.

Діджитал агентство Ланет CLICK – сформована команда, яка знайде оптимальні рішення для просування вашого бізнесу.

Фахівці агентства володіють достатніми знаннями та досвідом, щоб вивести ваш сайт в ТОП, а добре налагоджені внутрішні процеси допомагають контролювати показники ефективності на кожному етапі.

Ланет CLICK – digital-агентство повного циклу – пропонує замовникам весь спектр рекламних послуг.

Це дуже зручно, адже вам не потрібно шукати різних підрядників, які займаються одним видом реклами.

Ще одна перевага – висока ефективність роботи завдяки великому охопленню каналів поширення.

Основні напрямки роботи:

  • SEO-оптимізація;
  • PPC-реклама;
  • SMM-просування;
  • email-маркетинг;
  • управління репутацією (SERM) та ін.

Пошукова оптимізація веб-сайтів потрібна вашому ресурсу, якщо він займає низькі позиції у видачі пошукових систем за ключовими запитами.

Ваші клієнти його не відвідують, відповідно, немає продажів.

SEO-просування – це дії, які допомагають адаптувати сайт під алгоритми пошукових систем і підвищити їхню видимість під час пошуку в потрібній тематиці.

Це об'ємний комплекс заходів, в якому виділяють певні етапи:

  1. Технічний SEO аудит сайту.
  2. Поліпшення внутрішньої структури
  3. Наповнення контентом.
  4. Оптимізація зображень.
  5. Нарощування маси посилань.

Важливо уважно та якісно виконати SEO аудит сайту – проаналізувати та перевірити сайт на помилки, визначити слабкі сторони ресурсу. Потім скласти план щодо їхнього усунення.

Аналіз сайту на помилки складається з перевірки редіректів, карти сайту, швидкості, аудиту внутрішньої та зовнішньої оптимізації, а також аналізу юзабіліті.

Внутрішня оптимізація сайту полягає в наповненні сайту якісним контентом (тексти, зображення), виправленні раніше виявлених технічних помилок. Все це робить ресурс більш привабливим для пошукових систем.

Зовнішня оптимізація складається з нарощування посилальної маси, для цього публікуються згадки про сайт на інших ресурсах, форумах, блогах.

Це лише неповний перелік того, що виконують SEO-фахівці агентства Ланет CLICK для того, щоб збільшити кількість покупців або клієнтів вашого бізнесу. Д

ля замовлення послуг звертайтесь за телефоном +38 (044) 225-19-00 або пишіть нам: [email protected]. Наш офіс: м.Київ, проспект Перемоги, 118.

Реклама:

Головне сьогодні