Ідеї подарунків, які сподобаються абсолютно кожному

— 13 січня 2021, 11:00

Кожне свято ми по своєму любимо і кожне є по своєму цікавим, в тому числі і тому, що на святкові події прийнято вручати один одному цікаві подарунки. Ми зібрали для вас кілька ідей подарунків, які напевно сподобаються всім ваших близьких і серед яких ви точно зможете відшукати ідеальний презент на будь-яке свято.

Гаджети

Такий подарунок навряд чи коли-небудь втратить свою актуальність, адже абсолютно кожна людина рада на день народження, Новий рік, річницю або будь-яке інше свято отримати в якості знака уваги якусь технічну новинку. Так що ви можете сміливо купувати смарт годинник, бездротові навушники, ноутбук, блютуз колонку, планшет тощо. Крім того, ви завжди можете зупинити свій вибір і на ігровому гаджеті, а саме на квадрокоптері, приставках або окулярах віртуальної реальності.

Сертифікати

Відмінний сучасний подарунок - це сертифікат на враження, вибрати який ви можете на https://www.bodo.ua/podarki/. Серед великої кількості яскравих вражень ви напевно зможете знайти те, яке найбільше сподобається вашому другу, родичу або коханій людині. Це може бути урок екстремального водіння, сімейна фотосесія, катання на всюдиході, відвідування спа, аромамассаж, вечеря з безлімітним м'ясом, квест віртуальної реальності, прогулянка на конях, купання в чані, стрибок с парашютом, дегустація вина та сиру, екскурсія на ферму хаскі, запис синглу та багато іншого.

ВІДЕО ДНЯ

Аксесуари

Хороше рішення для подарунка - це аксесуари, тим більше, що ви завжди можете підібрати щось дійсно гарне та оригінальне для своєї близької людини. Це може бути гаманець або портмоне, сумка, рюкзак, ремінь, парасолька, рукавички, шарф тощо. Чоловікам також доречно дарувати краватки, затиски для них і запонки, ну а дамам можна вибирати стильні аксесуари для волосся або шаль.

Їстівні презенти

Знайти людину, яка б не любила солодке насправді не так вже й легко, а значить, такий варіант може стати відмінним подарунком фактично для кожного! Звичайно ж, найчастіше вибирають набори цукерок, але можна піти і більш оригінальним шляхом і придбати спеціальні бокси з солодощами з інших куточків світу, набори джемів, солодких паст, меду, марципанових фігурок тощо. Ну а якщо солодке не дуже подобається вашому знайомому, то ви завжди можете вибрати для нього кошики з фруктами та ягодами, в'ялене м'ясо і благородні сири, різні спеції, морепродукти, екзотичні консерви і багато іншого.

Подарунки для затишку

Ви завжди можете вибирати такі знаки уваги, які допоможуть людині додати в свій будинок трохи краси і затишку і повірте, це завжди буде доречно. Це може бути ковдра, постільна білизна, декоративні подушки, флораріум, биокамин, дозатори для мила, іонізатор повітря, крісло-мішок, великі фоторамки, магнітна дошка на холодильник, свічники, журнальний столик тощо.

Що б ви в результаті не вирішили обрати, завжди потрібно орієнтуватися на смаки людини, тоді і презент їй точно припаде до душі!

Реклама:

Головне сьогодні