Поради fashion стиліста зі складання ділового гардероба на весну

— 28 квітня 2021, 13:20

Настав новий сезон, а це значить, що пора задуматися про еволюцію вашого гардеробу, що відповідатиме офісному дрес-коду, і про те, як саме він буде виглядати в 2021 році.

Старі улюблені жакети і виготовлені за індивідуальним замовленням брюки зі стрілками відійшли на другий план.

А комплекти домашнього одягу і сліпони неухильно проникають в повсякденний модельний ряд. Як знайти баланс між новизною і консерватизмом?

Сучасна мода пропонує досить натхнення, яке ми і обговоримо далі.

Звичне в новому прочитанні

Дівчатам, які хочуть вийти за рамки очевидних костюмів і сорочок з коміром, варто подумати про базову класику, розроблену з урахуванням сучасних оновлень.

Яскравий приклад: брючний костюм соковитого забарвлення в тандемі з трендовими лоферами на потовщеній підошві.

Якщо вам більше до душі класика, можна сміливо надягати таке вбрання з туфлями-човниками - підходящий варіант можна підібрати тут.

Що стосується вимог офіційного стилю для чоловіків, то в строгому випадку буде потрібен діловий костюм, краватка і оксфорди або дербі.

А для напівформального підійдуть брюки чінос з однотонною футболкою поло, і мокасинами. За бажанням інші чоловічі туфлі ви можете вибрати за посиланням.

Відійти від шаблонів

Якщо звичайні фасони - не ваш варіант, зверніть увагу на неординарні силуети. Стильний і добре скроєний комбінезон нейтрального забарвлення буде мати гарний вигляд у діловій обстановці.

Приємним бонусом стане багатофункціональність такого одягу: після роботи до луку можна додати високі шпильки, великі сережки, червону помаду - і сміливо вирушати на вечірку.

Підготовка до погодніх сюрпризів

Багатошаровість необхідна, щоб відчувати себе комфортно в темпераментних умовах весни. Об'єднайте дві тенденції в одному вбранні для офісу з тренчем пастельного відтінку і закритими сандалями в тандемі зі шкарпетками.

Один зі способів підготуватися до непередбачуваної погоди весни - вибрати класичні силуети з функціональних тканин, наприклад, нейлону.

Додавання елегантних аксесуарів, таких як витончені туфлі-човники або плетені мюлі на стійкому каблуці, зробить ваш наряд відповідним для роботи.

Цукеркові палітри

Підкоріться весняним тенденціям і зверніть увагу на ніжні відтінки. Атласна сукня з довгими рукавами м'ятно-зеленого або фіолетового кольору буде виглядати шикарно, і її легко стилізувати. Додайте до неї акуратні білі кеди або бежеві балетки.

Класичний костюм

Хоча костюм може здатися очевидним вибором для ділового одягу, виведіть свій вигляд на новий рівень за допомогою розкішних аксесуарів, наприклад кольорових авіаторів, браслета з складених кілець і стильної жіночої сумки, варіанти представлені за посиланням.

Пам'ятайте: при складанні луків визначальною має бути якість виробів.

Придбати оригінальне брендове взуття та аксесуари за доступними цінами можна в інтернет-магазині "Міратон", а також в 16 магазинах мережі в Києві, Харкові, Одесі, Дніпрі та Запоріжжі.

Головне сьогодні