Сергій Сароян про те, як досягти успіху!

— 16 червня 2021, 14:24

Успіх – це відносне поняття для кожного, але саме він відкриває перед людиною нові можливості та горизонти, веде до світлого майбутнього. Залишається невирішеним питання про те, як же його досягти?

Успішний бізнесмен Сергій Сароян поділився своїм секретом і він виявився дуже простим. Щоб дійти до своєї мети та реалізувати мрії не потрібні особливі технології. Досить просто піднятися з дивана і почати діяти.

До прикладу, ви мрієте написати книгу. Щоб це зробити, потрібно швидко встати з дивану, відкласти подалі мобільний з соціальними мережами, вимкнути захоплюючий серіал і почати нарешті працювати: сісти за письмовий стіл, взяти папір і ручку і почати писати.

Спочатку слово, потім речення, абзац, сторінку – ви не помітите, як написання книги зрушиться з мертвої точки.

Для натхнення думайте про результат, який принесе завершення задуманого і насолоджуйтесь процесом. Книга сама себе не напише. Все у ваших руках та діях!

Вам буде складно, ви втрачатимете віру у власні сили…, - без цього ніяк на тернистому шляху до досягнення успіху.

Сергій Сароян так говорить: "Не факт, що ви відразу доб'єтесь якісного результату і перша книга (якщо ви збираєтеся стати письменником) стане бестселером. Цілком ймовірно, що перший результат буде невтішним. Хоча, не обов'язково. У вас цілком може бути талант. Але дізнатися про це можна виключно, написавши книгу. Не впускайте шанс дізнатися, чого ви варті. Можливо цей шанс змінить ваше життя?".

Сергій Сароян закликає усвідомити: можливість провалу - не привід відмовлятися від спроб досягти успіху. Якщо ви провалитесь, що втратите? Ви отримаєте безцінний досвід і зрозумієте що робити аби підвищити шанси на успіх.

Нехай не відразу, але це вже станеться набагато швидше, аніж коли б ви лежали на дивані і нічого не робити. Поступово спроби досягти бажаної мети будуть успішнішими і ви обов'язково досягнете бажаного результату. Звичайно, якщо не здастеся. Такий закон життя.

Багато хто не може подолати страх і лінь. Важко сказати, який з цих двох чинників більш рушійний, але, якщо ви їх не подолаєте комплексно, то ваша мрія так і залишиться мрією. Життя – це постійна боротьба.

В тому числі, з самим собою! Ігноруйте страх і лінь, просто забудьте про їхнє існування. Згадайте власні почуття, коли до руки приклеївся міцно пластир і ви різко його зірвали - зробіть так само зі страхом і лінню.

Швидко, можливо болісно, але результативно! Не бійтесь, не лінуйтесь, просто вставайте і робіть те, що потрібно для досягнення результату. Лінь і страх не повинні зупиняти вас жити!

Все що потрібно для досягнення успіху - дії. Дійте, коли страшно і не хочеться, дійте тоді, коли немає настрою, дійте завжди та скрізь і ви обов'язково досягнете успіху! Ну а якщо не вистачає внутрішньої мотивації - можете звернутися за консультацією до Сергія Сарояна, який допоможе сформувати правильний внутрішній настрій і втілити власні мрії в реальність.

Хочете стати мільйонером? Не чекайте доки вам дадуть гроші в руки. Безумовно, трапляється і таке, але чекати доведеться все життя і ви зможете так і не дочекатись такого подарунку. Дійте! Йдіть в кіоск, купуйте лотерейний білет, напишіть певну комбінацію цифр - це вже більше, аніж просто чекати.

Хоча краще, звичайно, - працюйте багато та наполегливо, інвестуйте, створюйте, пишіть книги - завжди знайдеться та справа, яка принесе омріяну суму. Навіть спадок - і той потрібно заслужити! Візьмемо приклад з багатим родичем.

Головне сьогодні