У ЕпіЛазер новинка - лазерна епіляція 3D

— 16 липня 2021, 14:57

Лазерна епіляція - сучасний спосіб позбутися зайвого волосся. Пройшовши курс процедур, зможете отримати гладку шкіру. Салони ЕпіЛазер пропонують своїм клієнтам новинку - лазерну епіляцію 3D, детальніше на https://epilaser.com.ua/lazernaya-epilyaciya/. Це абсолютно нова і безболісна гібридна технологія, яка застосовується в будь-якій зоні тіла.

Фото: ЕпіЛазер

Переваги новинки

3D лазерна епіляція має список плюсів:

  • швидкість;
  • безболісність;
  • мінімальна кількість протипоказань;
  • усунення тонких і світлого волосся;
  • відсутність опіків;
  • підходить для чутливої ​​шкіри;
  • малі терміни підготовки;
  • цілеспрямована дія на волосок;
  • відсутність відновного періоду.

У ЕпіЛазере безліч хороших відгуків про лазерної епіляції 3D, з яких ясно, що її головний недолік - дорога ціна. Але у них постійно проводяться знижки та акції, з якими вартість виходить значно нижче. Найбільша знижка діє для нових клієнтів. Судячи з відгуків, про EpiLaser, їх відвідують не тільки жителі Києва, а й Київської області. А це говорить про високий рівень послуг, що надаються.

Особливості

3Д епіляція вважається найефективнішою і універсальної лазерною технологією по боротьбі з будь-зайвою рослинністю. Вона поєднує в одному промені три хвилі (олександритового 755 нм, неодимові 1064 нм і Діодний 808 нм). Такий спосіб забезпечує найбільш точне проникнення на необхідну глибину, якого раніше не могли домогтися лазери.

Луч діє на всю довжину зростання волосинки і руйнує цибулину в активній фазі росту. Але одночасно активними можуть бути тільки до 25% фолікул, тому потрібно пройти кілька процедур.

Новітнє обладнання дозволяє здійснювати епіляцію без ризику отримати опік або пігментацію в літню пору. Обмежувальне час скоротилося. Всього 3-5 днів до відвідування центру і після нього слід уникати сонця і засмаги в солярії.

3D епіляція абсолютно безболісна, завдяки вбудованій системі охолодження в маніпулі і сапфірове наконечника. Відбувається одночасне охолодження зони, що епіляційних.

3Д епіляцію в мережі ЕпіЛазер проводять на найновішому італійському апараті - EpiLaser P MIX Limited Edition.

Як підготуватися і скільки необхідно процедур?

Підготовка полягає в використанні крему для депіляції або бритви за 1-2 дня до сеансу. Але заборонено пошкодження волосяних стрижнів за допомогою пінцета, воску, шугаринга, депилятора і т.д.

В середньому для повного видалення волосся потрібно відвідати салон 9 разів з інтервалами близько 4 тижнів. Точна кількість і частота їх проведення залежить від індивідуальних особливостей організму.

Перші результати зазвичай помітні через 15 днів - волоски стають тоншими і м'якше, а деякі випадають. Після курсу, для підтримки ефекту, рекомендується відвідувати ЕпіЛазер 1 раз в рік.

Якщо ще залишилися питання, задавайте їх фахівцям ЕпіЛазер. Вони дадуть детальні відповіді про новинку 3D лазерної епіляції. Записуйтеся до них по телефону або на офіційному сайті epilaser.com.ua. Вам тут сподобається!

Реклама:

Головне сьогодні