Компанія ESQUIRES потрапила у перелік кращих юридичних компаній України за версією The Legal 500

— 22 вересня 2021, 16:04

Юридична компанія ESQUIRES отримала відзнаку міжнародного рейтингу The Legal 500, потрапивши до переліку лідерів ринку юридичних послуг України.

Щороку провідним міжнародним довідником юридичних компаній The Legal 500 протягом вже 30-ти років проводиться аналітичне дослідження українського ринку юридичних послуг як невід'ємної складової глобального ринку країн СНД. Результатом цих досліджень є рекомендація беззаперечних лідерів серед компаній в юридичній сфері. У 2021 році до переліку найкращих одразу в двох практиках була включена юридична компанія ESQUIRES, що підтверджує її видатні досягнення та досвід у таких сферах, як кримінальне право та вирішення спорів.

Щоб сформувати рейтинг найкращих компаній країни, що надають юридичну консультацію та допомагають вирішити складні правові ситуації, під час дослідження фахівцями аналізуються відгуки реальних клієнтів, проводяться інтерв'ю з юристами, а також отримуються відповіді на анкети юридичних фірм. Щороку ця інформація оновлюється та переглядається, щоб отримані результати були максимально справедливими та такими, що відповідають сучасності.

Згідно з думкою експертів, що подана у публікації авторитетного видання, компанія ESQUIRES має декілька основних сильних сторін, завдяки яким отримала визнання міжнародного рейтингу. До них належать такі її особливості:

  • великий досвід юристів;
  • практичний підхід до підготовки ефективної стратегії кожної справи;
  • прискіпливість до деталей для отримання бездоганного результату;
  • надання практичних порад клієнтам;
  • надійність та клієнтоорієнтованість усієї команди.

Про високу якість послуг, що надаються досвідченими юристами та адвокатами, свідчить і велика кількість позитивних відгуків від партнерів компанії ESQUIRES. Клієнти, які отримали необхідну допомогу в різних галузях права, відзначають наступні переваги співпраці з фахівцями юридичної компанії:

  1. Ретельне піклування про ті справи, якими займається компанія. Для отримання найкращого результату кожен фахівець ретельно вивчає кожну дрібну деталь справи, а також шукає нові та найефективніші методи вирішення питань.
  2. Незмінно високий рівень керування навіть найскладнішими справами, а також бездоганна підтримка клієнтів, які отримують виключно найкращий сервіс.
  3. Чітке дотримання поставлених дедлайнів та побудова професійної стратегії захисту навіть за умов обмеженого часу.

Також індивідуальне визнання отримали такі фахівці юридичної компанії, як досвідчений юрист Олександр Шкелебей та провідний партнер Опанас Карлін.

Щоб звернутися до компанії та отримати юридичну допомогу для бізнесу, ви можете скористатися контактами:

телефони — +380 44 337 7007 та +380 44 337 7008,

електронна пошта — [email protected].

Офіс юридичної компанії розташований у Києві за адресою: вул. Золотоустівська, 14, офіс 2.

Реклама:

Головне сьогодні