Діти списують лінь на комп'ютери та росіян

— 19 листопада 2008, 15:24

Історія про те, як собака роздер зошит з домашнім завданням, більше не користується популярністю серед тінейджерів Британії. Сучасні діти надають перевагу у всьому звинувачувати комп'ютер та інтернет, повідомляє "The Times".

Опитування, проведені серед британських вчителів, показали, що педагоги щодня чують у середньому 6,5 млн. "пояснень", чому не зроблена домашня робота, з них 1,3 млн. (майже 30%) пов'язані з комп'ютерами.

Дослідження проводилось веб-сайтом Pixmania.com. Отримані результати виявили п'ять найпопулярніших відмовок: "Мій комп'ютер завис, і робота не збереглася", "Я все зробив і випадково видалив файл", "Я не зміг роздрукувати", "Не працював інтернет, і я не зміг зробити завдання" та остання "Я не міг знайти ноутбук".

Серед винахідливих виправдань виділяються наступні: "Татків комп'ютер зламали росіяни і викрали мою домашню роботу", "Злодії вкрали роздруковану домашку разом з комп'ютером" і навіть "Комп'ютер вибухнув, тому що наш пес попісяв на нього".

У Великобританії зараз 68% школярів здають домашню роботу в друкованому вигляді, що і дозволяє їм списати свою лінь на технічні неполадки.

Реклама:

Головне сьогодні