Маккартні зізнався, що любить ризик

"В усьому, що стосується музики, мною завжди керує ентузіазм, тому що я отримую від цього задоволення. Я ніколи не розглядаю те, що роблю, як ризик. А просто вважаю це забавою", - розповів Маккартні газеті "The Guardian".

За словами співака, йому подобається розсувати межі, оскільки це дозволяє зберегти свіжий погляд на речі.

"Справа в тому, що я ніколи не думаю, що те, що я роблю, є чимось важливим. Інші люди вважають інакше - чим більше ви накопичуєте успіх, тим більше ви ризикуєте, коли відходите від свого звичайного стилю", - зауважив Маккартні.

"Але я дивлюся на це інакше - як на розвагу, я повинен одержувати задоволення від того, що я роблю на сцені або в студії. Нехай це егоїстично, але я роблю це для себе", - додав він.

Маккартні пропонує: "Якщо ви подивитеся на речі, що я зробив, від "Why Dоn't We Do It in the Road" до "Carnival of Light" (що виходить за межі настільки, що навіть не було видано), то ви зрозумієте, що я люблю експериментувати".

"Однак мені не подобається вислів "більше, ніж Джон". Ми виросли разом в Ліверпулі, та, вважаю, що обидва були однаковою мірою серйозні і разом з тим схильні до експериментів", - додав співак.

Реклама:

Головне сьогодні