Виробник "Ботокса" випустить препарат для збільшення вій

— 19 січня 2009, 10:38

Latisse та "Ботокс", які раніше використовували для зменшення тиску в очному яблуці, слугували, як ліки від глаукоми та мали назву "луміган", повідомляє The New York Times.

Одним із побічних ефектів цих ліків є подовження вій та їх "розпушеність". Також, за словами медиків, "луміган" має й інші побічні дії такі, як почервоніння очей та свербіж, а також зміну пігментації вій.

Саме тому лікарі побоюються, що ці ефекти можуть передатися Latisse.

Препарат пройшов клінічні дослідження і у грудні 2008 року та одержав схвалення федеральним Управлінням з лікарських засобів. Та кількість обстежених добровольців (280 осіб) не може остаточно переконати деяких фахівців.

Однак, представники Allergan вважають, що на засіб чекає велике майбутнє. Навіть якщо сам Latisse не поб'є рекорди, то хоча б допоможе залучити нових споживачів до використання розкрученого "Ботоксу".

Деякі аналітики прогнозують, що в світі, де люди витрачають близько $ 5 мільярдів на рік на туш, Latisse може стати провідним товаром в косметичній медицині.

Ліки ще не надійшли в продаж, а деякі лікарі вже почали обмірковувати, чи не можна застосувати Latisse і для інших проблем з ростом волосся - наприклад, в області брів.

Реклама:

Головне сьогодні