Харків’янка замовила вбивство свого чоловіка

— 21 січня 2009, 18:29

Міліція розкрила злочин після того, як надійшло повідомлення про те, що у селищі Пісочин у передмісті Харкова, неподалік від прохідної одного з підприємств, в автомобілі "ВАЗ-21112" було виявлено труп чоловіка, повідомляє УНІАН.

Працівниками управління карного розшуку за підозрою у вбивстві 24-річного харків'янина - власника автомобіля було затримано двох раніше засуджених жителів Харківської області 1974 та 1978 років народження.

Затримані зізналися, що вони діяли за попередньою змовою з 26-річною дружиною загиблого, яка 2 січня замовила їм вбивство за винагороду у сумі 8 тисяч доларів. З цих грошей 4,6 тисяч грн. замовниця виплатила наперед. Залишок виконавці мали отримати після вбивства.

За словами затриманих, жінка розповіла їм, що чоловік постійно над нею знущався: бив та, як вона вважала, зраджував.

Її власна спроба вбити чоловіка не вдалася. Підсипання до їжі отруйних грибів не мало наслідку - організм чоловіка витримав.

Після цього жінка найняла для вбивства людей. Вона надала виконавцям потрібну для здійснення злочину інформацію: номер мобільного телефону чоловіка та номер автомобіля, на якому потерпілий заробляв гроші, займаючись приватними перевезеннями.

У день вбивства зловмисники телефоном викликали потерпілого як таксиста до одного із клубів Харкова та попросили відвезти їх до Пісочина. На вимогу пасажирів водій зупинив автомобіль у селищі та запропонував розплатитися.

Замість цього підозрювані у вбивстві, за їхніми словами, почали таксиста бити, а потім, накинувши йому на шию заздалегідь приготовлену мотузку, задушили. Забравши з собою золоті обручку та перстень потерпілого, чоловіки зникли з місця злочину.

Реклама:

Головне сьогодні