Шахрай Флетчер "надув" українців на 500 мільйонів

— 22 січня 2009, 15:37

Згідно з обліковими документами, вилученими під час обшуку офісних приміщень товариства з обмеженою відповідальністю "Глобальна система тренінгів", засновником та керівником якого є Флетчер ІІІ Роберт Томас, потерпілими внаслідок протиправної діяльності цієї структури є 1783 особи.

Наразі до Головного слідчого управління МВС України надійшло 84 заяви громадян про притягнення Флетчера до кримінальної відповідальності.

18 осіб слідством визнано потерпілими та допитано. Заяви про скоєння злочинів Робертом Флетчером надійшли з Вінницької, Донецької, Житомирської, Київської, Львівської, Одеської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської областей та Севастополя. Найбільша кількість відповідних заяв надійшла з Києва.

Зокрема, до ГСУ МВС України звернулося 37 мешканців столиці із заявами про притягнення до кримінальної відповідальності Роберта Флетчера.

Досудове слідство в цій справі триває. Водночас МВС України закликає громадян, котрі потерпіли від шахрайської діяльності Роберта Флетчера, не зволікати з поданням відповідних заяв.

Нагадаємо, шахрай пропонував відвідувати його тренінги (за близько 3 тисячі євро), а потім наполегливо рекомендував своїм учням стати його партнерами по бізнесу. Не безкоштовно, звісно. В кінцевому результаті послідовники гуру вклади у справу свого вчителя тисячі доларів, дехто навіть продавав квартири, повідомляє "Українська правда. Київ".

У грудні минулого року його було заарештовано за звинуваченням у привласненні грошей клієнтів.

Реклама:

Головне сьогодні