У День всіх закоханих в Україні буде весільний бум

— 11 лютого 2009, 13:50

На думку майбутніх молодят, якщо одружитися у День всіх закоханих, то подружнє життя буде довгим та щасливим.

"Це так романтично! Ми з моїм майбутнім чоловіком ще декілька місяців тому вирішили, що розпочнемо наше родинне життя саме цього дня, і подали заяву ще за два місяці, та й то лише по блату", - розповіла в інтерв'ю "Сегодня" наречена Наталя, яка виходитиме заміж цієї суботи.

Як зазначають працівники столичних РАГСів, у суботу 14-го лютого хочуть одружитися майже удвічі більше закоханих, ніж у будь-який інший день.

"У нас на цей день заплановано 25 пар, а у звичайний день у середньому реєструються 15", - повідомила начальник Солом'янського відділення у Києві Марія Зелінська.

Щоб одружити всіх охочих, працювати робітникам РАГСу доведеться цілий день без перерв. До того ж, працівники державної установи планують до романтичного дня вигадати якісь сюрпризи.

"Наприклад, залу для реєстрації прикрасити чи дарувати всім шоколадки у вигляді серця чи з романтичними написами", - ділиться своїми ідеями Зелінська.

[L]У Центральному РАГСі столиці також неабиякий ажіотаж.

"У нас заплановано 52 пари, і це досить багато", - повідомила Наталя Набережна, начальник центрального "будинку шлюбів".

До речі, не всі охочі змогли призначити своє весілля на 14-те лютого. Адже у РАГСах вже за декілька місяців до Дня закоханих було все розписано.

"Ми звернулися ще в листопаді. Але вже тоді нам сказали, що все зайнято", - розповіла пара закоханих.

Нагадаємо, минулого року найбільший весільний бум був зареєстрований 8-го серпня. Тоді у РАГСах від восьмої ранку щопівгодини реєстрували нову сім'ю. Такий же бум прогнозують і на цьогорічну магічну дату - 09.09.09 (9-го вересня 2009-го року).

Однак за словами начальника Центрального РАГСу, заяви на цю дату ще не приймають - зарано.

Реклама:

Головне сьогодні