В Адріатичному морі знайшли острів у формі серця. Фото

— 12 лютого 2009, 12:02

Власних маленького безлюдного острівка завжди підозрював, що шматочок суші трохи схожий на серце. Однак коли острів побачили й інші за допомогою Google Earth, то схожість з символом кохання стала очевидною, пише The Daily Mail.

Тож не вагаючись хазяїн острова Владо Юреско змінив його назву з банального Галешняк на більш підходяще - Острів Закоханих.

Частинка суші розміром трохи більше 100 тисяч квадратних метрів знаходиться в Адріатичному морі поблизу узбережжя Хорватії і має всі шанси стати улюбленим місцем всіх закоханих.

"Це неймовірно. Ми вважаємо, що він є найбільш досконалим островом у формі серця в усьому світі", - розповів щасливий володар острівка-серця.

Нині на чудо-острові наплив закоханих, які бажають там провести романтичні вихідні та відсвяткувати День святого Валентина.

"Ніхто не живе там, тож якщо закохані дійсно хочуть побути лише вдвох, то це ідеальний острів", - рекламує свої володіння Юреско.

Острів Закоханих. Фото dailymail.co.uk

Однак є й деякі недоліки, з якими можуть стикнутися парочки, коли приїдуть на Острів Закоханих

Так, поки що на острові ніде зупинитися на ночівлю. Та й їжу і питну воду також треба брати з собою.

Нині температура на острові 14 градусів тепла, тож одяг з довгим рукавом зайвим не буде. Але навіть у таких не надто комфортних умовах закохані можуть милуватися красою острова та насолоджуватися заходом сонця на березі моря.

Ще одне чудо напередодні Дня всіх закоханих трапилося на фермі поблизу Токіо.

Там у японського фермера народився бичок на чолі якого є біла пляма у формі серця.

Теля на ім'я Серце з'явилося на світ 20 днів тому, чим неабияк потішило 51-річного фермера Казунорі Ямадзакі.

Теля Серце. Фото dailymail.co.uk

Реклама:

Головне сьогодні