Найдовші нігті у світі зламалися під час аварії. Фото

— 16 лютого 2009, 13:32

Жінка похилого віку з Солт-Лейк-Сіті не стригла нігті з 1979-го року. Довжина найдовшого нігтя на великому пальці правої руки складала 89 сантиметрів. Загалом довжина всіх нігтів разом узятих була близько 8,5 метрів, пише The Daily Mail.

Лі Редмонд була пасажиркою позашляховика, який врізався в інше авто на роздоріжжі.

За словами лейтенанта поліції Дона Х'юстона, у результаті зіткнення незвичайна пасажирка вилетіла з автівки на дорогу.

Жінку одразу відвезли у місцеву лікарню з доволі серйозними травмами. Однак після обстежень, медики запевнили, що життю пані Редмонд нічого не загрожує.

Але її відомі нігті врятувати не змогли, бо всі вони потріскалися в результаті падіння. "Вона це розуміла, і була вбита горем через втрату нігтів", - розповів про стан Лі офіцер поліції.

За словами друзів, Редмонд дуже засмучена і пригнічена, що нігті, які вона не стригла 30 років, зламалися. "Вона знає, що їй пощастило лишитися в живих, але вона відчуває себе спорожнілою", - додав друг жінки.

Лі Редмонд у 2006-му році. Фото The Daily Mail

До речі, колись місіс Редмонд пропонували 60 тисяч фунтів, за те, що вона у прямому ефірі обріже свої довгі нігті. Та американка відмовилася від такої пропозиції.

Однак у 2006-му році Лі була готова підкоротити свої нігті, щоб мати змогу доглядати за власним чоловіком, який страждає від хвороби Альцгеймера. Але потім вона вирішила цього не робити. Редмонд наполягала, що нігті не заважають їй допомагати чоловіку, та й узагалі вони не впливають на її повсякденне життя.

Та за словами жінки вона "дуже обережна", коли перебуває у ванній кімнаті.

Загалом же, пані Редмонд щодня мастила свої нігті оливковою олією та чистила їх зубною щіткою.

Реклама:

Головне сьогодні