Gmail повертає відправлені листи

— 27 березня 2009, 17:38

Нещодавно компанія Google оголосила про появу в її поштовому сервісі Gmail нові функції Undo Send (Відміна відправки), за допомогою якої щойно надісланий лист можна відмінити, повідомляє ТСН.

Працює ця функція незвичайно - на рішення про відправку або відміну вам дається всього 5 секунд. Протягом цього часу користувач, який відправив лист, може натиснути на посилання Undo (Відміна) і поштовий сервер, що з'явився після відправки, не передаватиме повідомлення адресату.

Після того, як часовий ліміт закінчиться, сервер передасть повідомлення і повернути його з ящика одержувача вже буде неможливо.

"Нова функція просто затримує повідомлення впродовж 5 секунд, щоб у користувача була ще одна мить на ухвалення вірного рішення", - зазначено у блозі компанії.

Минулого року Google презентувала ще одне цікаве рішення - Mail Googles. Мета системи полягає в тому, щоб сп'янілий користувач не написав чогось такого, про що потім жалітиме.

Система може визначити ступінь сп'яніння користувача та заборонити йому користуватися поштовиком до моменту тверезості. Для визначення ступеня сп'яніння система пропонує розв'язати кілька нескладних математичних задач.

Реклама:

Головне сьогодні