Нацрада винесла попередження радіостанції за ненормативну лексику в ефірі

— 22 квітня 2009, 17:53

Про це повідомляє "Телекритика".

Запис висловів, що прозвучали в ранковому шоу в ефірі 30 вересня 2008 року, було віддано на експертизу Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі.

Нацрада отримала висновок НЕК про те, що фрази є нецензурними. Серед кількох висловів, відправлених на експертизу, найм'якішим був: "Прошла любовь - завяли помидоры". Також в записі фігурували замінники слів "капець" і "блін".

Представник радіостанції пояснив, що справді в ефірі 30 вересня стався неприємний випадок: додзвонився слухач, який вжив під час інтерактивного спілкування з діджеями ненормативні слова.

За словами представника, дисциплінарні заходи впливу були вжиті щодо діджея та програмного директора станції: їх було усунуто з посади на 6 місяців. Проте ці аргументи не завадили Нацраді прийняти рішення про винесення попередження.

Нагадаємо, у травні 2008 року за матюки в ефірі було попереджено "Радіо Рокс". Керівництво радіостанції звільнило ведучого, який, згідно з матеріалами перевірки, непристойно висловився в ефірі 5 разів.

Реклама:

Головне сьогодні