Підлітки грали у гестапо та ледь не закатували ветерана війни

— 24 квітня 2009, 15:24

Двоє підлітків з Дніпродзержинська застосували "гестапівські тортури" до ветерана війни, повідомляє ТСН з посиланням на Kriminal. TV.

Тіло пенсіонера-інваліда палили розпеченим залізом та різали шматками скла.

Молодики навіть не збиралися грабувати бідного старого, над ним знущалися заради забави, вимагаючи зізнатися в абсурдній крадіжці якоїсь алюмінієвої каструлі, нібито що відбулася три роки тому.

Напівживого старого знайшла дружина, яка повернулася з роботи. Вона побачила в квартирі страшну картину. Ветеран лежав без свідомості посеред кімнати із страшними ранами на тілі.

Дружина спочатку побачила на тілі чоловіка страшні опіки. Садисти розпалювали на плиті сокиру і прикладали її до тіла фронтовика. Пізніше з'ясувалося, що розпеченою сокирою вони відрізували інваліду шматок вуха.

Потерпілий, коли прийшов до тями, повідомив, що нападники хотіли повідрізувати йому на руці пальці та все вухо.

Коли малолітні "нацисти" шматували йому розпеченою сокирою вухо, серце старого не витримало, і він знепритомнів.

У 2009 році потерпілому виповнилося 74 роки. Він ветеран війни та інвалід другої групи. Те, що з ним зробили нападники, на пам'яті чоловіка з людьми творили лише фашисти. У цьому він виявився правий.

Один з його мучителів насправді напряму ототожнював себе із гестапівцями. Вже затриманий, під міліційний протокол, підозрюваний говорив: "Я нагрівав металеві предмети і прикладав до шкіри. Потім розбивав об голову пляшку. Ну, знаєте, як людей в гестапо катували".

Метою знущань садистів була нібито домашня каструля, яку інвалід колись поцупив у одного з мучителів.

Міліціонер, що розслідує цю справу, повідомив, що зловмисників, скоріше за все, судитимуть за статтею "катування".

Максимальний термін позбавлення волі, який за свої дії можуть отримати підлітки, складає п'ять років ув'язнення.

Родичі літнього чоловіка та лікарі, які зараз виходжують старого, сподіваються, що фронтовик усе-таки зможе зустріти свято Перемоги у родинному колі, а не на лікарняному ліжку.

Реклама:

Головне сьогодні