Священик написав "католицьку Камасутру"

— 18 травня 2009, 10:26

Книга має назву "Секс, про який ви не знаєте: для подружжів, які люблять Бога". ЇЇ автором став отець Ксаверій Кнотц з францисканського монастирю поблизу Кракова.

У своєму творі католик радить звільнитися від пуританських уявлень про інтимне життя, пише ВВС.

Монах ордену Францисканців пояснює, що секс у шлюбі має бути не нудним і рутинним, а "непередбачуваним і наповненим фантазіями".

"Будь-який збуджуючий акт дозволений Господом. В інтимних стосунках подружжя може виражати свою любов усіма способами, стимулювати статеві органи руками і ротом", - наводить цитату з книги Кнотца The Guardian.

До речі, книгу благословила навіть польська Католицька церква.

"Подружжя прославляє таїнство шлюбу, своє життя і Христа під час сексу", - далі пише священик.

Звісно, Кнотц розуміє, що його твердження може шокувати людей, особливо тих, які не розуміють, що щасливе сексуальне життя пари - "подарунок Божий".

Автор підкреслює, що звертається у своєму творі виключно до законних подружжів, та переконливо не рекомендує використовувати контрацептиви, тому що запобігання зачаття може віддалити пару від католицької культури.

Наразі книга священика стала хітом. Видання Sw. Pawel вже навіть отримало замовлення на повторний випуск книги. Адже протягом лише декількох тижнів поляки розкупили перші 5 тисяч екземплярів.

Слід зазначити, що отець Ксаверій Кнотц прийняв обітницю безшлюбності. Однак автор закликає не сумніватися у компетентності інформації, що подана у книзі.

Адже Кнотц протягом року збирав матеріали консультуючись з одруженими парами та публікуючи на своєму сайті поради на тему сексу.

До речі, видавці вже ведуть переговори стосовно публікації доволі незвичної книги словацькою, італійською та англійською мовами.

Реклама:

Головне сьогодні