Сьюзан Бойл пройшла у фінал "Британія має талант". Фото. Відео

— 25 травня 2009, 17:51

Днями 48-річна жінка з шотландського села взяла участь у півфіналі конкурсу "Britain's Got Talent" ("Британія має таланти"), пише The Daily Mail.

Цього разу Сьюзан Бойл, яка вже місяць насолоджується славою в усьому світі, виконала композицію "Memory" з відомого бродвейського мюзиклу "Cats".

І вдруге жінка з непривабливою зовнішністю, але з ангельським голосом зачарувала суддів і глядачів у залі та біля екранів.

Одноголосно журі та населення Британії виступили за те, щоб "Попелюшка сучасності" співала у фіналі шоу 30 травня.

Сьюзан, почувши звістку, що вона пройшла до фіналу, виконала свою фірмову версію танцю живота.

Сьюзан Бойл так зраділа тому, що пройшла у фінал, що знову станцювала свій фірмовий танок

Нагадаємо, після тріумфального виступу на відбірковому турі "Britain's Got Talent", мрія Сьюзан Бойл перетворилася на реальність - вона стала відомою співачкою.

[L]Перший виступ жінки, яку у ЗМІ прозвали "Кудлатий Ангел", на YouTube подивилося майже 100 мільйонів жителів Землі.

Поговорюють, що надзвичайне виконання пісні "I Dreamed A Dream" Сьюзан Бойл дуже сподобалося президентові США Бараку Обамі.

Керманич Америки навіть висловив бажання зустрітися зі співачкою. Але Сьюзан відмовилася, бо дуже соромиться спілкуватися з самим президентом.

Однак, слід зазначити, що теперішня Сьюзан Бойл відрізняється від тієї незграбної жінки, яка вийшла на сцену вперше десь місяць тому.

Тепер 48-річна шотландка вдягається в доволі елегантне вбрання, вона зафарбувала свою сивину та привела до ладу свої "кудлаті" брови.

Єдине, що треба тепер Сьюзан для повного щастя - це кохана людина.

Реклама:

Головне сьогодні