Казка без щасливого кінця: Сьюзан Бойл обійшли 11 хлопців. Фото. Відео

Ця новина шокувала не лише прихильників Сьюзан по всьому світу, а й букмекерські контори, які заробили сотні тисяч доларів через поразку шотландки, повідомляє The Daily Mail.

Ще минулого тижня 48-річна Бойл раділа, що пройшла до фіналу популярного британського телешоу "Britain's Got Talent".

Жінці з простою зовнішністю і ангельським голосом буквально всі - від глядачів до суддів - пророчили безперечну перемогу у фіналі 30 травня.

Так, за результатами опитування видання The Daily Mail, 41% британців вважали, що перемогу мала здобути саме Сьюзан. За танцюристів з Diversity віддали голоси 33% опитаних.

"Я хочу подякувати всім людям, які підтримували мене. Я ж серед друзів, правда?", - сказала Сьюзан перед фіналом.

Перемогу Сьюзан Бойл пророкували безліч людей. Всі фото з The Daily Mail

"Ви пережили дуже тяжкий тиждень. Забудьте про критику. Ваш виступ на цьому конкурсі вразив мене. Ви маєте перемогти", - заявив перед вирішальним етапом конкурсу один із суддів Пірс Морган.

"Виграєте ви, чи програєте - ви перемогли. Щоб не сталося, ви можете піти звідси з високо піднятою головою", - додав ще один з суддів "Britain's Got Talent" Саймон Ковелл.

Однак, Сьюзан Бойл стала лише другою, поступившись танцювальному колективу Diversity.

Танцювальний колектив Diversity та Сьюзан Бойл очікують результатів голосування

Самі танцюристи були вражені своєю перемогою не менше за всіх. Адже у попередньоум рейтингу вони не входили навіть до першої п'ятірки.

На третьому місці опинився саксофоніст Джуліан Сміт. Хлопець також не очікував, що потрапить до трійки найкращих.

До трійки ілдерів потрапив і саксофоніст Джуліан Сміт

Переможний танок

Переможці цьогорічного британського шоу-талантів - гурт Diversity за свою майстерність отримали не лише найбільшу кількість глядацьких голосів, а й доволі солідну грошову винагороду - 100 тисяч фунтів.

Окрім цього, колектив виступить наприкінці року перед членами королівської родини у гала-концерті "Royal Variety Performance".

Гурт складається з 11 хлопців - наймолодшим танцюристам 12 і 13 років, а найстаршим - 24 і 25.

Хореографом колективу є 20-річний Ешлі Банджо. Саме його батьки - колишні танцюристка Королівського балету та колишні боксер - близько 20 років тому вклали всі свої заощадження в танцювальну школу у графстві Ессекс.

Саме тут й було засновано колектив Diversity, який своїми рухами підкорив Британію.

Ешлі Банджо та вся його команада не очікували на перемогу

Після неочікуваної перемоги учасник колективу святкували важливу подію у колі своїх рідних та друзів. Однак хореограф та учасник гурту Ешлі навіть не випив і ковтка шампанського за свій тріумф.

"Я не п'ю і не палю. Одного разу я спробував шампанське на весіллі, але мені не дуже сподобалося. Я ніколи не ходжу в паби і клуби, оскільки я завжди репетирую", - зізнався хлопець.

"Інші хлопці у групі завжди називають мене "Два змінних взуття", але мені важливо бути у формі. Я намагаюся бути хорошим прикладом для моїх учнів. Головний девіз Diversity: Мрій, повір, досягни - і я думаю, ми виправдали його".

Одна Ешлі Банджо живе не лише самими танцями, як це може здатися на перший погляд. Юнак знаходить час і на навчання. Наразі він намагається здобути ступінь магістра в галузі фізики та біології - це те, що він вважає так само важливим, як і танці.

"Я хочу щоб у мене була ступінь магістра. Важливо вміти робити щось ще (окрім танців), адже ніхто не знає, яке майбутнє чекає попереду", - пояснив Ешлі.

Нервовий зрив Сьюзан Бойл

Фаворитка конкурсу Сьюзан Бойл попри свою поразку, щиро привітала хлопців-переможців. За її словами, "перемога дісталася найкращим".

Однак навіть друге місце не означає, що шотландська домогосподарка має ставити хрест на своїй кар'єрі.

Наразі жінка вже підписала контракт з великою музичною компанією. А по закінченню турне, в яке поїдуть найкращі учасники шоу "Britain's Got Talent", Бойл візьметься за запис свого дебютного альбому. У планах навіть - зйомки фільму про життя "Сучасної попелюшки".

Домогосподарка Сьюзан Бойл приховувала своє нерувавння різними способами

Щоправда, поки що Сьюзан, яка прославилася виконанням пісні "I Dreamed A Dream", перебуває під наглядом лікарів.

Справа в тому, що у понеділок вранці 48-річна Бойл потрапила до лікарні з нервовим зривом, повідомляє британське видання The Sun.

Шотландку забрала швидка допомога прямо з готельного номеру у Лондоні, де конкурсанти жили під час фіналу конкурсу.

За словами особистого лікаря Сьюзан, жінка просто перенервувалася напередодні останнього виступу.

Домогосподарка намагалася приховати своє хвилювання, однак очевидці відмічають, що вона мало спілкувалася і відповідала на запитання журналістів буквально двома фразами.

Поговорюють, що після поразки у шоу-талантів Бойл вела себе досить нервово і агресивно: бігла вниз по коридору з криками "Я ненавиджу це шоу" та кидала чашку з водою на підлогу, коли менеджер намагався заспокоїти її.

Наразі медики радять Сьюзан трохи відпочити та відновити нервову систему.

Реклама:

Головне сьогодні