У британській школі заборонили поцілунки

— 23 червня 2009, 14:17

Мова йде про школу The Kings of Wessex School. Впродовж останніх років заклад отримував нагороди від уряду за успіхи у покращенні результатів екзаменування.

Водночас, як повідомляє The Daily Telegraph, саме ця школа неодноразово опинялась у епцінтрі уваги преси у зв'язку з жорсткою дисципліною.

Так, в минулому учнів карали за те, що вони у спеку знімали піджак чи розстібали верхній ґудзик сорочки. Їм теж перепадало на горіхи за те, що носили інший відтінок чорних штанів, ніж прийнято у школі.

Два роки тому 16-річного учня The Kings of Wessex School Тома Бослі ледь не виключили з школи за те, що він їв яблуко біля тенісних кортів (вживання їжі там строго заборонено).

А в 2003 році 22 учнів адміністрація закладу звинуватила у порушенні прийнятого дрес-скоду. Справа в тому, що школярі носили форму, куплену у супермаркеті, а не у затвердженого школою постачальника. Тоді батьки навіть утворили групу протесту.

ВІДЕО ДНЯ

І зараз батьки школярів вже заявили, що не схвалюють нову заборону, оскільки вважають, що поцілунки є невід'ємною частиною життя сучасних підлітків.але чи буть вони знову об'єднуватись для боротьби з новою забороною - невідомо.

The Daily Telegraph зауважує, що на порталі школи, її директор наисав таке: "Ми школа з просунутим мисленням, але ми все ще віримо у традиційні цінності".

Реклама:

Головне сьогодні