Дівчина з зірками на обличчі зізналася у брехні

— 24 червня 2009, 12:02

18-річна громадянка Бельгії Кімберлі Вламнік, яка звинуватила майстра-тату Руслана Туманянца у тому, що він зробив їй 56 зірочок замість 3-х, зізналася у брехні, пише The Telegraph.

"Я хотіла 56 зірочок, і спочатку вони мені дуже сподобалися. Але коли мій батько побачив їх, він розлютився. Тож я сказала, що заснула і татуювальник помилково зробив мені стільки зірок", - сказала дівчина під час участі в одному з голландських телевізійних шоу.

Нагадаємо, раніше Кімберлі запевняла, що татуювальник Руслан не правильно зрозумів її прохання й витарував заміть трьох зірок 56.

[L]Дівчина навіть хотіла подати позов до суду на тату-майстра та відсудити в нього 12 тисяч євро, щоб зробити операцію по видаленню зірочок з обличчя.

Однак Руслан заперечував всі звинувачення на свою адресу. До того ж, у хлопця є свідок, яка бачила, що Кімберлі не спала під час роботи над татуюванням

Щоправда, татуювальник все одно був готовий виплатити половину суми дівчині, бо для нього головне, щоб клієнт був вдоволений його роботою.

Реклама:

Головне сьогодні