Найдорожчі будинки Америки. Фото

— 26 червня 2009, 19:30

Незважаючи на кризу, в Америці продаються будинки, вартість яких сягає десятки та сотні мільйонів доларів.

Щоб скласти рейтинг економічне видання Forbes звернулося до брокерів та агентів, які оцінюють нерухомість.

До десятки найдорожчих будинків, які продаються у США не були включені маєтки, які значаться у так званих приватних списках. Адже доступ до такого роду списку мають лише обрані представники еліти.

У результаті, за версією Forbes, найдорожчим будинком виявився маєток "Квітка лілії" (Fleur de Lys), що розташований у Беверлі Хіллз. Щоб придбати цей будинок необхідно бути готовим заплатити 125 мільйонів доларів.

Маєток у стилі французької палацової архітектури має 15 спалень, які оздоблені золотом. У вітальні "Квітки лілії" можуть вміститися 600 осіб.

Окрім цього у найдорожчому будинку Америки, який виставлений на продаж, є кінотеатр з 50 місцями, басейн, спа, гараж на дев'ять автомобілів та біговий трек.

Маєток "Квітка лілії". Фото з egyptsaidso.com

На другому місці розмістився маєток "Спокій", вартістю у 100 мільйонів доларів.

Він розташований на березі озера Тахо в Неваді. до цього об'єкту входить господарський будинок площею 1858 квадратних метрів і 85 гектарів землі.

Крім іншого, тут також є кінотеатр на 19 місць і винний льох на 3 500 пляшок.

Маэток "Спокій". Фото з Forbes

Наступним у списку найдорожчої нерухомості є маєток у Каліфорнії, який розташований у престижному передмісті Лос-Анжелеса Bel Air. Вартість будинку сягає 85 мільйонів доларів.

Площа цього величезного триповерхового будинку - 4460 квадратних метрів. У будинку 10 спалень, 14 ванних кімнат і гараж, у якому можуть розміститися два десятки автомобілів.

Четвертим у списку йде особняк Dunnellen Hall за 75 мільйонів доларів. До речі, щоб купити цей маєток, який знаходиться у місті Грінвіч, штат Коннектикут, раніше треба було заплатити 125 мільйонів.

У дещо здешевілому будинку, площа якого становить 2034 квадратних метрів, є 14 спалень, 13 ванних кімнат і 16-метровий басейн.

На п'ятій сходинці опинилося ранчо "Гніздо колібрі" вартістю 75 мільйонів доларів.

Будинок розташований в каліфорнійському місті Simi Valley. На території у 50 гектарів знаходиться сам маєток, збудований в іспанському стилі, шість гостьових будинків, десять будинків для прислуги і стайня на 37 коней.

Ранчо "Гніздо колібрі. Фото з Forbes

Шостим йде таунхаус у Нью-Йорку за 75 мільйонів доларів.

Шестиповерхова будівля в районі Верхній Іст-сайд налічує шість спалень, десять ванних кімнат, три кімнати прислуги, бібліотеку, тренажерний зал, а також зимовий сад і винний льох. Площа будинку - 1950 квадратних метрів.

За оцінками експертів ранчо Bootjack вартістю 68 мільйонів доларів посідає сьому сходинку рейтингу.

Це ранчо включає в себе господарський будинок з чотирма спальнями і чотирма ванними кімнатами і гостьові будинки, які займають понад 7 тисяч квадратних метрів і можуть вміщати до 50 чоловік.

До території ранчо належать 1255 гектарів землі поблизу містечка Pagosa Springs у штаті Колорадо.

На восьмій позиції - ранчо в Каліфорнії. За нього необхідно вкласти 65 мільйонів доларів.

На площі у 2044 квадратних метрів розташовано сім будівель, згрупованих в одне ціле. Загалом на території ранчо є 17 спалень і 17 ванних кімнат, а площа прилеглих земель сягає 45 гектарів.

Передостаннє, дев'яте місце віддано маєтку Pickfair за 60 мільйонів доларів.

Особняк у георгіанському стилі побудований у 1919 році для легендарних акторів німого кіно Дугласа Фербенкса і Мері Пікфорд.

Будинок розташований у Беверлі Хіллз й включає 17 спалень і 16 ванних кімнат. Загальна площа маєтку становить 2323 квадратних метрів.

На десятому місці опинився пентхаус у Нью-Йорку вартістю 60 мільйонів доларів.

Апартаменти, розташовані в престижному районі Верхній Іст-сайд, налічують п'ять спалень і вісім ванних кімнат. Площа тераси на даху - 214 квадратних метрів, а загальна площа всієї квартири - 929 квадратних метрів.

Реклама:

Головне сьогодні