Тест

У США обрали найпотворнішу собаку в світі. Фото. Відео

Вперше за останні сім років переможцем конкурсу став "дворняга".

Пес на прізвисько Пабст має криву щелепу, великий рубець від опіку в районі живота і нігті, що ростуть в різних напрямках. Окрім цього, морда собаки нагадує обличчя затятого алкоголіка, за що, до речі, псу й була дана кличка.

Суддів конкурсу так вразила природна потворність чотирирічного Пабста, що вони одноголосно присудили йому титул "Найпотворнішого пса у світі".

"Ми шукали собаку, яка була б потворна від природи. І ним виявився Пабст", - розповів один із суддів конкурсу Брайан Собель.

До речі, як повідомляється на сайті конкурсу, одним з батьків Пабста був боксер. Хазяїн пса - 25-річний Майкл Ігстед - забрав його з собачого притулку три роки тому.

А тепер за свого негарного пса чоловік отримав 1600 доларів.

Хазяїн Пабста отримав гроші за потворність пса. Фото з sonoma-marinfair.org

Що ж стосується самого Пабста, то він протягом року буде мати безкоштовні нашийники, повідки, миски та іграшки. До того ж, з псом проведуть професійну фотосесію.

І хоча Пабст отримав гран-прі, судді не змогли не оцінити потворність ще однієї собаки - китайської хохлатої на прізвисько Міс Еллі.

15-річна собака з міста Теннессі має лише пару передніх зубів, катаракту на обидва ока, кілька жуків на тілі та прищів. І все це доповнюється браком волосся по всьому тілі.

Міс Еллі. Фото АР

Окрім повторної зовнішності Міс Еллі має ще й складну долю. Адже більшу частину свого життя ій довелося прожити у притулку для собак.

Тож Міс Еллі заслужила стати такою собі королевою конкурсу найпотворніших собак.

Усі учасники конкурсу були по-своєму потворні. Тут і далі фото з sonoma-marinfair.org

До речі, цього року представників китайської хохлатої було близько 50% від усіх представлених на конкурсі порід.

А раніше двократним переможцем конкурсу серед найпотворніших собак ставав нащадок китайської хохлатої і чіхуахуа на прізвисько Елвуд.

Рекордсменом конкурсу Sonoma-Marin залишається пес на прізвисько Сем, який три роки поспіль здобував звання найпотворнішої собаки. Та у 2005-му році пес помер.