Джексон не включив у заповіт рідного батька?

— 30 червня 2009, 19:37

Король поп-музики Майкл Джексон у своєму заповіті висловив бажання, щоб його майно було розділене між його матір'ю та трьома дітьми, а ще чистина була перерахована благодійним організаціям.

Заповіт, про який йде мова, був складений ще у 2002-му році і вважається останнім волевиявленням Джексона, пише The Wall Street Journal.

Не дивно, що при розподілі майна Майкл не згадав про свого рідного батька Джозефа. Адже з самого дитинства між ними були не найкращі стосунки.

Джексону, який був сьомою дитиною у сім'ї, чи не найбільше влітало від батька: той часто насміхався над талановитим сином та морально принижував.

Взагалі всі брати Майкла дуже боялися батька. Джексон-старший дозволяв собі бити власних дітей ременем під час репетицій виступів гурту The Jackson 5. А якщо хлопці припускалися якоїсь помилки, то Джозеф Джексон міг за просто вдарити когось з них об стіну.

Майбутній король поп-музики фактично розплатився дитинством за свою славу, пише The Los Angeles Times.

"У мене ніколи не було можливості робити ті радісні і безтурботні речі, які роблять діти. Не було святкування Різдва, канікул", - розповідав Майкл.

Наразі, після смерті Джексона його родина намагається розібратися з усім, що він після себе залишив. Так, мати артистка Кетрін вже намагається через суд отримати опіку над трьома онуками.

Так само турбує рідних і заповіт зіркового родича. Однак поки що не відомо, чи має документ, складений у 2002-му році, юридичну силу. Адже, за деякими даними, після смерті Джексона вже було знайдено декілька заповітів, датованих різними роками.

[L]А представник інтересів родини Майкла Джексона заявив що йому нічого не відомо про заповіт 2002-го року.

Та поки родину Джексона цікавить не стільки заповіт, стільки інформація про те, що артист мав борги на суму близько 500 мільйонів доларів.

Так, всесвітньо відомий співак заборгував лише Bank of America 200 мільйонів доларів. Зокрема, Джексон не виплатив кредит, наданий банком ще у 2001-му році, пише The Mirror.

Однак за іншими даними, Майкл лишив після себе десь 700 мільйонів.

Нагадаємо, король поп-музики помер 25 червня у Лос-Анджелесі у віці 50 років.

Реклама:

Головне сьогодні