З'явився сайт з еротикою для сліпих

— 20 липня 2009, 14:29

Незвичайний інтернет-сервіс для людей, які не можуть бачити, пропонує всім охочим аудіо-книги еротичного змісту.

Над "історіями з полуничкою" працюють троє письменників. Після цього п'єси записуються в одній з музичних студій на півночі Лондону. Під час запису актори не лише начитують текст, а й по-справжньому грають. Щоправда, всі учасники вистави залишаються в одязі.

Загалом же виробництво кожної п'єси обходиться у 2500 фунтів, пише ВВС.

Очільником, власником та засновником порно-сайту для сліпих є Луд Романо. Одного разу, подорожуючи Південною Африкою зі своєю другою половинкою, він виявив еротичні аудіо книги на iTunes.

Однак йому здалося доволі нудним начитування палких історій лише однією людиною. Тож у Романо виникла ідея замовити серію 12-хвилинних радіо-спектаклів і розмістити їх на інтернет-сайті.

Чоловік розраховував, що основною аудиторією серверу стануть упевнені в собі молоді жінки, які не соромляться читати еротичну літературу і заглядати в магазини з товарами для дорослих.

За словами Романо, виробництво коротких радіо-спектаклів було зовсім недорогим, але й прибутку ніякого не давало. Адже скачували "аудіо для дорослих" якось не надто жваво.

Саме тоді у підприємця народилася ідея зробити сайт з продукцією, яка спрямована для незрячих людей.

Перш ніж взятися за запуск сайту, Романо дослідив ринок. Виявилося, що асортимент еротичної продукції для незрячих людей дуже обмежений. Зокрема, в бібліотеці Королівського національного інституту для сліпих є підбірка еротичних аудіо-книг, а компанії, що спеціалізуються на виробництві аудіо-книг, пропонують до 200 еротичних видань.

[L]Однак Луду Романо вдалося знайти єдиний у всьому інтернеті сайт де були аудіо-записи тільки для сліпих. Зокрема, сайт містив заархівовані файли, на яких волонтери із США описували сюжети крутого порно.

Та все було начитано невиразно і монотонно. Тож Романо взявся виправити ситуацію й найняв професіоналів для створення якісної аудіо-еротики.

Звісно, є люди які критикують дітище підприємця, бо вважаючи це черговим прикладом використання інтернету для поширення продукції сексуального характеру.

Проте активісти руху за права людей з обмеженими можливостями звертають увагу, що оскільки багато людей з обмеженими можливостями відчувають труднощі зі встановленням інтимних стосунків, доступ до еротичного матеріалу в інтернеті може стати виходом з ситуації.

Реклама:

Головне сьогодні