Водій автівки, в якій загинув Пелих, психічно хворий?

— 22 липня 2009, 11:27

Пройшло більше 2 місяців з моменту загибелі Ігоря Пелиха, а розслідування причин, які призвели до трагедії, ще й досі триває.

З чотирьох людей, які були 8-го травня у Honda Accord вижили лише двоє - пасажирка на ім'я Інна та водій Олег Кириллов.

Останній, як відомо не впорався з керуванням авто, через що й загинули люди. Нагадаємо, Кириллов зник з місця аварії й з'явився у супроводі адвоката лише через 5 днів після трагедії. Тоді виявити, чи був Кириллов напідпитку у день ДТП вже було неможливо.

За словами пасажирки Інни, перед тим як сісти за кермо Олег та компанія випили графин горілки.

Сам же Кириллов заперечує це. Хлопець змінив адвоката, а з ними і тактику захисту, повідомляє "Газета по-киевски".

[L]Тепер водій Honda стверджує, що аварія трапилася через епілептичний напад. Окрім цього, Олег стверджує, що такі проблеми зі здоров'ям у нього були і раніше.

"Слідство вважає, що це традиційна хитрість, яку застосовують винуватці ДТП. Адже у випадку хвороби покарання може бути не 10 років ув'язнення, як це передбачається Кримінальним кодексом у таких випадках, а набагато м'якше", - сказав начальник прес-служби міліції Києва Володимир Поліщук.

Наразі Олега Кириллова направили на стаціонарну психічну експертизу до лікарні імені Павлова. Там спеціалісти мають з'ясувати, хворий він чи ні.

"Там за ним будуть спостерігати протягом місяця, а потім лікарі будуть вирішувати - симулянт він чи дійсно страждає на якусь хворобу. Якщо підтвердиться, що він хворий, то тоді вже міліція буде з'ясовувати, де він проходив медогляд і чому отримав права", - додав Поліщук.

Реклама:

Головне сьогодні