Гральні автомати ховаються по селах

— 22 липня 2009, 13:53

"У нас створили спецгрупу, що проводить рейди в області і знаходить заборонений бізнес. Після заборони роботи таких залів (з гральними автоматами) виявилося, що вони почали масово ховатися по селах. Буває, що в міліцію скаржаться громадяни, буває, що працюючих "одноруких бандитів" знаходимо самі", - цитує заступника управління зі зв'язків з громадськістю МВС Володимира Мулько газета "Сегодня".

"Днями в Іршавському районі Закарпаття три працюючі автомати знайшли в селищному барі. Місцеві жителі скаржилися, що їхні родичі-гравці почали виносити з дому ледь не всі гроші. Хазяїн автоматів поки не з'явився, йому грозить штраф до декількох мільйонів гривень", - повідомила прес-служба закарпатського управління міліції.

Як повідомили в МВС, у Криму також автомати стали працювати в селищах. Тут тільки з одного залу в ресторані селища Чорноморське вилучили шість "одноруких бандитів".

Загалом з того моменту, коли був заборонений гральний бізнес в Україні, міліція вилучила майже 3 тисячі нелегальних гральних автоматів.

Реклама:

Головне сьогодні