Комуністи просять Мадонну заспівати "Інтернаціонал"

— 30 липня 2009, 12:06

Організація "Комуністи Петербургу та ленінградської області" звернулася з відкритим листом до співачки Мадонни напередодні її виступ у північній столиці Росії 2-го серпня.

"Мадонна! Ти приїздиш до Росії і збираєшся співати на Дворцовій площі. Ми, комуністи, хоча і не є прихильниками твоє творчості, але визнаємо за тобою талант і популярність серед меломанів, а також поважаємо тебе за співчуття до дітей Африки", - такий початок має звернення до музичної зірки.

"І хоча багато представників російської громадськості закликали заборонити твій концерт, ми вирішили поставитися до твого приїзду стримано. Співай", - дали добро комуністи.

Однак активісти організації вирішили нагадати Мадонні, що вона співатиме там, де відбулася Велика Жовтнева соціалістична революція. Та закликали співачку гідно поводити себе під час виступ.

"Ти маєш розуміти свою відповідальність, виконуючи шлягери у такому місці. Тут не можна вертіти попою, бути легковажно одягненою, крутитися на жердині та заохочувати лесбійок. Слід одягтися скромно, співати мелодійно і пам'ятати про норми моралі", - пояснюється у відкритому листі.

Окрім настанов в одязі та поведінці комуністи звернулися до артистки з проханням заспівати хоча б одну революційну пісню.

"Ми дуже просимо тебе, Мадонна, включити у свій репертуар на Дворцовій площі якусь революційну пісню на честь штурму Зимового. Наприклад, "Смело товариши в ногу", "Интернационал" чи "Вы жертвою пали в борьбе роковой". Або ж хоча б "Марсельезу", - детально виклали своє бажання комуністи Петербургу.

Також активісти організації пообіцяли прийти на концерт співачки, "якщо вистачить партійних внесків" на квитки.

Наприкінці звернення комуністи згадали нецензурне російське слово, яке Мадонна використала у своєму аудіозверненні до росіян.

"Ти поверхово підійшла до знайомства з Росією. Замість того слова, з яким ти звернулася до російських прихильників, краще б вивчила ім'я "Ленін" чи USSR", - заявили вони у листі.

"Крім того, нас ображає той факт, що ти привезеш з собою свою їжу. Російська кухня у сто разів краща за англійську, де одна лише в'язка вівсянка і солодкі пудинги. Спробуй наші млинці, щі та парне молоко і ти зрозумієш, як багато ти втратила у житті", - додали комуністи.

Як пише Lenta.ru, про реакцію Мадонни на лист від організації "Комуністи Петербургу та Ленінградської області" поки що нічого не відомо.

До речі, раніше проти концерту поп-зірки виступав директор "Ермітажу" Михайло Піотровський. По-перше, гучні події негативно позначаються на картинах музею. По-друге, Піотровський був невдоволений одним з номерів шоу, під час якого Мадонна з'являється на сцені розіп'ятою на хресті.

Організатори вже пообіцяли, що пітерський концерт Мадонни обійдеться без богохульства.

Нагадаємо, раніше загадкові Комуністи Петербурга і Ленобласті таврували як "кіноутриманку Джеймса" Бонда українку Ольгу Куриленко, виконавицю ролі дівчини агента 007 у "Кванті милосердя".

"Від імені всіх комуністів звертаємося ми до тебе, блудна дочко нещасливої України і дезертирко слов'янського світу Ольга Куриленко", - починався лист комуністів до Олі.

"Радянська Україна і весь Союз безкоштовно тебе вчили, лікували, виховували, то ніхто не знав, що ти здійсниш акт інтелектуальної і моральної зради - підеш у кіноутриманки Бонда, який вбив, відповідно до фільмів про шпигуна, сотні радянських людей і громадян країн соцтабору - кубинців, в'єтнамців, північнокорейців, китайців і нікарагуанців", - йшлося далі у листі.

Реклама:

Головне сьогодні