Американка, яку викрали 18 років тому, народила у неволі двох дітей

— 28 серпня 2009, 12:48

Американка, викрадена в 1991 році, виявлена в американському штаті Каліфорнія, повідомляє АР.

11 річну дівчинку викрали по дорозі зі школи. Усі 18 років Джерсі Лі Дьюгард жила захованою за купою огорож, тентів і перекриттів. За час ув'язнення дівчинка народила двох дітей від підозрюваного викрадача, повідомили слідчі у четвер.

Джерсі Лі Дьюгард викрали, коли їй було лише 11 років. Усі фото АР
За їхніми словами, викрадач ґвалтував дівчинку. Першу дитину Джерсі Лі Дьюгард народила у 14 років. Обоє доньок 11 і 15 років також усе своє життя прожили на задньому дворі подвір'я під укриттям.

"Ніхто з дітей жодного разу не був у школі, їх ніколи не оглядав лікар. Їх тримали у повній ізоляції", - повідомили правоохоронці.

58-річний обвинувачений Філіпп Гаррідо є у реєстрі поліції як ґвалтівник і викрадач дітей.

Сусідка викрадача Дайєн Доті розповіла, що вона часто чула, що на задньому дворі граються діти. Жінка каже, що навіть підозрювала, що діти живуть під накриттям, але її чоловік переконав Доті залишити сім'ю у спокої.

"Я запитала чоловіка: чому вони живуть під навісом? А він мені відповів, що, може, їм так подобається", - зауважила Доті.

Поліція також арештувала дружину Гаррідо Ненсі.

Усе з'ясувалось, коли Філіпа Гаррідо побачили у компанії двох дітей біля Каліфорнійського університету, коли чоловік намагався передати релігійну літературу.

Філіпп Гаррідо є у реєстрі поліції як ґвалтівник і викрадач дітей
Правоохоронці кажуть, що чоловік поводився підозріло по відношенню до дітей. Крім того, Гаррідо стоїть на обліку за вчинені злочини сексуального характеру проти дітей. Відтак він не має права бути біля них.

Чоловіка викликали у поліцію, і він привів з собою цих двох дітей і молоду жінку, яку назвав Алісою. До допиті він зізнався, що Аліса насправді є Джерсі Лі Дьюгард. Чоловік також зізнався, що це він викрав Дьюгард.

У його будинку поліція виявила автомобіль, який за описом співпадає з тим, на якому була викрадена Дьюгард у 1991 році.

Повідомляється, що Джерсі Лі Дьюгард вже зустрілась зі своєю матір'ю.

Зазначається, що наразі невідомо, чи ґвалтував Гаррідо своїх доньок. Слідство це встановлює.

Реклама:

Головне сьогодні