Противника абортів застрелили біля школи

— 14 вересня 2009, 15:43

Трагедія сталася в невеличкому містечку Овоссо штату Мічиган, повідомляє The Associated Press.

Вранці Джеймс Пульон, якого всі знали як "людину з плакатом", традиційно прийшов на своє місце через дорогу навпроти школи, щоб закликати учнів не робити аборти.

В руках 63-річний активіст тримав двохсторонній плакат: з одного боку було зображено дитину і напис "Життя", а з іншого - недоношений мертвий плід і напис "Аборт".

В якийсь момент до Пульона під'їхала вантажівка і з кабіни почалася стрілянина. Противник абортів отримав чималу кількість кульових пораненнь і помер на місці.

Вбивцею виявився 33-річний місцевий житель Харлен Дрейк. Перш ніж поліція затримала водія вантажівки той встиг застрелити ще й 61-річного власника фірми з продажу гравію Майка Фуссо.

За словами правоохоронців, вбивця просто недолюблював своїх жертв. Окрім цього виявилося, що того ж дня Дрейк планував вбити ще одну людину.

Влада Овоссо звинуватила Харлен Дрейка у вбивстві першого ступеню. Наразі чоловік перебуває під вартою.

За даними поліції, вбивця був звичайним водієм вантажівки і здебільшого жив у своїй кабіні, хоча його рідні жили в тому ж районі, де він паркував авто.

[L]"З двох місяців він міг провести вдома лише два дні", - розповів місцевий шериф.

До речі, близько трьох місяців тому в Канзасі було вбито Джорджа Тіллера - лікаря, який переривав вагітність на пізніх строках.

Підозрюваний у цьому вбивстві Скотт Редер не визнає себе винним і виправдовую свій вчинок тим, що просто хотів "зберегти життя ненароджених дітей".

Реклама:

Головне сьогодні