Розгніваний батько побив вчителів та директора школи

— 21 жовтня 2009, 11:08

В одеській школі № 125 дитяча бійка переросла в жорстоке побиття педагогів. Вчителів, за словами очевидців, бив батько одного з учнів сьомого класу, пише Сегодня.

"Усе почалося з того, що посварилися два нерозлучних приятеля-однокласника. У бійці один одному розбив ніс. Після цього побитий хлопець зателефонував своєму татові, той приїхав і почав бити кривдника сина. Директор школи і завуч спробували відтягнути чоловіка від підлітка, але і самі потрапили під град ударів", - розповіла шкільна медсестра Анна Мячівська.

У результаті побиті вчителі та директор опинилися в лікарні. Та найбільше в конфлікті постраждала директору школи Олена Сугак.

За словами лікарів, яка надавали жінці екстрену медичну допомогу, у Сугак пошкоджена барабанна перетинка і закрита черепно-мозкова травма.

"Я намагалася захистити від побиття учня моєї школи: його душив і бив головою об стіну батько іншого учня Валерій О. Коли я закрила його від бунтівника, він і мене кинув об стіну", - згадує подробиці бійки директор.

Як з'ясувалося, побиття вчителів відбувалося прямо в шкільному коридорі, на очах у інших школярів.

Учні розповіли, що після бійки розгніваний батько семикласника викликав на підмогу своїх підлеглих - співробітників одного з одеських охоронних агентств.

Школяр Віктор Шевчук стверджує, що охоронці залякували свідків бійки.

"Здоровенні охоронці шукали свідків зі словами: "Ну, кому тут ніс зламати?", - розповів підліток.

Однак сам чоловік, який й став зачинщиком дорослої бійки називає те, що трапилося в школі, "круговою порукою".

"Все, що говорять про те, що нібито постраждалі вчителі, брехня. Моїй дитині зламав ніс його однокласник. Коли я приїхав, він сидів весь у крові, всіма покинутий. Ні директор, ні класний керівник навіть не спробували з'ясувати причину того, чому моя дитина побита. Я спробував з'ясувати причину, але на мене почали кидатися директор і завуч. Я оборонявся і нікого не бив", - пояснив своє бачення того, що сталося батько дитини.

Наразі обидва школяра, з яких почався конфлікт, лежать з черепно-мозковими травмами в одній лікарні в сусідніх палатах. У цій же лікарні лікується і травмована директор школи.

У міській міліції повідомили, що зараз іде перевірка цього інциденту, за результатами якої може бути порушена кримінальна справа.

Реклама:

Головне сьогодні