Лейтенант міліції збив на смерть перехожого і втік

— 23 жовтня 2009, 14:11

Про це у п'ятницю повідомив начальник ЦГЗ ГУ МВС у Полтавській області Юрій Сулаєв.

"Учора близько 7 ранку перехожі виявили біля дороги Полтава-Красноград труп місцевого жителя з тілесними ушкодженнями, характерними для дорожньо-транспортної пригоди", - сказав він.

"Було проведено пошуки автомобіля, який здійснив наїзд. З'ясувалося, що його збив лейтенант міліції на автомобілі ВАЗ-21099", - сказав Сулаєв.

За його словами, у четвер пізно увечері винуватця ДТП було затримано. 24-річний лейтенант працює в Карлівському райвідділі міліції на посаді експерта технічних засобів.

"Уже відомо, що офіцер за кермом був у тверезому стані", - повідомив керівник прес-служби ГУ МВС у Полтавській області.

"Зараз судмедекспертиза встановлює, чи був живий збитий міліціонером чоловік, після того, як винуватець аварії зник з місця ДТП", - додав Сулаєв.

"Ми здивовані такою поведінкою нашого колеги. Сьогодні матеріали щодо нього буде передано в прокуратуру для порушення кримінальної справи", - сказав він.

Раніше, у середу, 21 жовтня, у Кременчуці Полтавської області інспектор ДАІ теж вчинив наїзд на пішохода - 73-річну пенсіонерку.

За повідомленням міліції, 22-річний інспектор ДПС на автомобілі ВАЗ-21053 збив пенсіонерку, переслідуючи правопорушника.

Постраждалу з компресійним переломом хребта і забоями тоді було доставлено до лікарні.

За матеріалами УНІАН, "Інтерфакс-Україна"

Реклама:

Головне сьогодні