Жертва Поланскі просить його звільнити

— 27 жовтня 2009, 13:05

Жителька Америки Саманта Геймер звернулася до суду Каліфорнії із закликом закрити кримінальну справу щодо кінорежисера Романа Поланскі, повідомляє The Associated Press.

За словами жінки, після затримання швейцарською поліцією Поланскі, їй почали надокучати журналісти, що призвело до проблем зі здоров'ям.

Так, за останній місць Геймер, яка живе на Гаваях, отримала більше 500 пропозицій про інтерв'ю від відомих інформаційних агентств, газет, журналів, шоу Ларі Кінга та Опри Вінфрі.

"Переслідування журналістів призвело до проблем зі здоров'ям. Її роботодавець не вдоволений і Саманта може реально втратити через це роботу", - пояснив представник жінки.

Свою заяву про прохання закрити справу Поланскі Геймер закінчує словами: "Залиште мене у спокої".

ВІДЕО ДНЯ

[L]Нагадаємо, Роман Поланскі перебуває в одній з в'язниць Швейцарії. Режисера звинувачують у сексуальному зв'язку з неповнолітньою Саманти Геймер у 1977-му році. Тоді дівчині було лише 13 років.

До речі, Геймер неодноразово просила закрити справу щодо Поланскі. Зокрема відповідні спроби були у 1995-му та 19997-му роках. Востаннє жінка просила залишити себе і режисера у спокої у січні цього року.

Наразі США вимагає екстрадиції Романа Поланскі. Однак адвокати режисера, якого влада Швейцарії відмовилась випустити під заставу, намагаються не допустити того, щоб Поланскі опинився в Америці.

Реклама:

Головне сьогодні